用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 自閉寶寶 暑期社交溝通小組好玩......
go

暑期社交溝通小組好玩...... [複製鏈接]

今日嗰仔仔的私人導師講係暑假會開暑期社交溝通小組,仔仔係上年及今年年頭都有參與這小組,讓仔仔有多些社交機會及增加應用機會,之後仔仔有明顯的進步,無咁怕羞,改善目光接觸,及社交禮儀與溝通技巧,而且仔仔開心左好多,小組中仲有一些感統環節,所以都改善左仔仔嘅整體發展。

仲有少量名額,係度介紹俾各位媽咪,對象係3-6歲幼兒,如果有興趣可以PM你嘅email address我,跟住send資料俾你,要快啲啦,係21/7/10開始第一堂。
   0    0    0    0

可否pm我, 我pm唔到, 在那一區? thanks!

原帖由 yeeyeemum 於 10-7-10 22:08 發表
今日嗰仔仔的私人導師講係暑假會開暑期社交溝通小組,仔仔係上年及今年年頭都有參與這小組,讓仔仔有多些社交機會及增加應用機會,之後仔仔有明顯的進步,無咁怕羞,改善目光接觸,及社交禮儀與溝通技巧,而且仔仔開心左好多,小組中 ...

可否email to [email protected]

Please check PM.

原帖由 owl_2046 於 10-7-15 17:22 發表
可否pm我, 我pm唔到, 在那一區? thanks!

Okay, please check your email.

原帖由 Yvonne_ng 於 10-7-17 00:50 發表
可否email to [email protected]

please pm me too,million thanks

pm左俾你啦!請check pm.

原帖由 大頭貓 於 10-7-24 17:51 發表
please pm me too,million thanks
‹ 上一主題|下一主題