用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 胡成珠算學會
go

胡成珠算學會 [複製鏈接]

請問有無人在 "胡成珠算學會" 學過珠心算呢,
可否比d意見, 或有無更好選擇? tks!!
   0    0    0    0

個人覺得佢好好, 兩個小朋友都讀緊, 老師好有heart.

其他更好選擇就唔知, 因為冇比較過 !

醒目開學勳章

我比老師100分

多謝兩位意見

可否分享多點好的地方? 4.5yrs old可以跟得上嗎?

原帖由 who530 於 10-8-26 10:22 發表
可否分享多點好的地方? 4.5yrs old可以跟得上嗎?

我仔仔都係4.5歲開始學.  跟唔跟得上就好睇小朋友對數既興趣同敏感度. 自問我就奇差.

亞仔初初學都ok, 但升到上二期及三期就有d吃力. 不過亦有些小朋友好叻, 一連跳幾級.

總括而言, 如果家長配合, 唔輕易放棄, 一定可以完成四期既課程 !

原帖由 Daisy媽咪 於 10-8-27 14:39 發表

我仔仔都係4.5歲開始學.  跟唔跟得上就好睇小朋友對數既興趣同敏感度. 自問我就奇差.

亞仔初初學都ok, 但升到上二期及三期就有d吃力. 不過亦有些小朋友好叻, 一連跳幾級.

總括而言, 如果家長配合, 唔輕易放棄,  ...

請問我個小朋友係學緊Enopi ,佢而家學緊+數, 因為聽聞胡成珠算幾好,想幫佢轉,佢而家就嚟4歲,請問可以學嗎?應付得嚟嗎 ? THANKS

Dear Daisy,

Pls let me know the tel no to me, tks.

原帖由 Daisy媽咪 於 10-7-28 13:41 發表
個人覺得佢好好, 兩個小朋友都讀緊, 老師好有heart.

其他更好選擇就唔知, 因為冇比較過 !
‹ 上一主題|下一主題