用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 有無人用過Mi kids的理財小博士,此產品好嗎? ...
go

有無人用過Mi kids的理財小博士,此產品好嗎? [複製鏈接]

醒目開學勳章

我以睇過此教材的介紹,想知道用家對它的評價,有冇人可以分享?謝謝!
   1    0    0    0

在今次bb展我都join咗佢哋嘅英文package,其實我之前都唔認識佢哋,不過我係喜歡佢哋有playgroup係教我阿b教材入面嘅嘢,又話經常有d家長講座比我哋學吓點教小朋友及有d專業嘅教授講座咁,唔使我買咗返去要煩點樣教先達到效果.

不過join咗後返屋企上網想揾吓佢哋d資料同comment,點知見到有兩段有關佢哋d售後服務唔好及唔老實嘅comment,但又冇講清楚係咩事,而其他就揾唔到,唔通係冇人buy到連feedback都冇? 我想知有冇人join過佢哋d playgroup或用過佢哋d教材呀??覺得點呢???

我買過佢地教材, 亦join過佢嘅英文pg. 售後服務好睇你個sales. 英文pg, miss jacqueline就教得幾好, 但好貴($250/45mins). 至於套教材好唔好, 就睇家長有冇恒心&時間去同bb玩, mi kids呢套重點唔係俾dvd bb睇果種自學, 係要家長花好多時間同bb睇書講故事. 我贊同呢種方法, 但真係冇咁多時間咁做.

圖書館有齊45本書連cd呢,可以借來睇睇先

原帖由 Sarah.hk 於 10-8-6 14:04 發表
我以睇過此教材的介紹,想知道用家對它的評價,有冇人可以分享?謝謝!

醒目開學勳章 貢獻勳章

我3年前買過MI kids d product
之後發現一個好嚴重嘅問題: 佢地mark up 到好貴! 即係話 d 教材唔值咁多, 佢地d sales食水好深!
playgroup上過~ 無乜特別
當初套教材係無for幼兒嘅, 係得d百科書, 好唔夠用, 其實e+佢地set嘢完整好多, 不過實在貴得太唔合理, 所以唔會考慮買
d 所謂顧問其實好流, 隔一輪打個電話俾你講幾句, 其實每個小朋友都唔同, 家長應該因應佢地嘅興趣教, 咁先至學得快.. 教材只係附助形式, 唔係將小朋友倒模! 我同d顧問講幾句就火都嚟喇! 講到我做唔到嘅就浪費$$, 一定要跟足佢嘅做法先得咁! 好似唔記得咗: 人係生嘅, 教材係死嘅!

btw, mi kids之前做到好鬼高級嘅一位顧問先生.. 之前我收到call話佢已經離職, 早幾日响baby expo見到佢企english time嘅counter..

恐龍家

醒目開學勳章

It's too late. 我已買了該產品,但佢哋D售後服務就差到沒有人。買之前就話收貨後會vist你,教你點用,買咗之後,唔好話人影連電話都冇個。

Thanks for sharing!!
● 知足常樂 ☆ 一家和樂 ●
‹ 上一主題|下一主題