用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 劍鳴幼稚園 KM 2010-11 K1 PM 家長閒談
樓主: 得巴
go

KM 2010-11 K1 PM 家長閒談 [複製鏈接]

原帖由 babellt 於 11-2-23 17:21 發表
去呀...你呢 ?? 我點樣比d 衫你呀???
仲有呀..原來今年只有我地2個係6月生日... 相信嗰時你都有排忙..
如果我買生日蛋糕, 我會寫哂2個名.... 有咩提議 ??

...

d 衫我拾好車比妳呀!
我唔去旅行呀!個日Hugo爸爸生日會我地去Ocean park玩,仲唔洗向學校請假tim....
會寫哂2個名*0* 好呀***,妳咁快唸6月生日會?我個細B
5月尾出世,嗰時有排忙!又忘記了妳囝囝食邊隻牌子粉奶?

原帖由 babellt 於 11-2-23 17:17 發表
me 2....不過又做啱唒wor. 好開心...
不過忽然間多再好多寫字功課, 阿女要我陪,才可以完成!

我囝囝唱歌就差小小,佢地要站出來一個人唱歌,老師話佢怕羞.....

醒目開學勳章

我個細仔食梗近排好heat 嗰隻....FRXXX..... "poc"奶粉"poc"
到C.

我唔知要獨唱wor.. ... 今個星期阿女係咁唱紅花開.....   
原帖由 Dorisdoris 於 11-2-25 08:21 發表

d 衫我拾好車比妳呀!
我唔去旅行呀!個日Hugo爸爸生日會我地去Ocean park玩,仲唔洗向學校請假tim....
會寫哂2個名*0* 好呀***,妳咁快唸6月生日會?我個細B
5月尾出世,嗰時有排忙!又忘記了妳囝囝食邊隻牌子粉奶? ...

醒目開學勳章

獨唱 ?? 真係唔知喎...
不過今星期教紅花3面開,  又蜜蜂又蝴蝶...好好聽..

原帖由 Dorisdoris 於 11-2-25 08:26 發表

我囝囝唱歌就差小小,佢地要站出來一個人唱歌,老師話佢怕羞.....

原帖由 babellt 於 11-2-25 11:06 發表
我個細仔食梗近排好heat 嗰隻....FRXXX..... "poc"奶粉"poc"
到C.

我唔知要獨唱wor.. ... 今個星期阿女係咁唱紅花開.....  

佢地做評估時要自己站出去獨唱,阿囝唔肯出去....
阿囝唱緊"春天到" (哦!是同一隻歌)

Doris,

恭喜你啊!我囡囡都係5月出世.

各位:

我想問你哋阿囡阿囝早上幾點起身, 返學前做D咩? 我覺得阿囝早上好無聊, 好浪費時間.   有冇好提議?

原帖由 Dorisdoris 於 11-2-25 11:43 發表

佢地做評估時要自己站出去獨唱,阿囝唔肯出去....
阿囝唱緊"春天到" (哦!是同一隻歌)

[quote]原帖由 littlepig 於 11-2-28 12:00 發表
Doris,

恭喜你啊!我囡囡都係5月出世.

我囡囡都會5月出世*0*

各位:

我想問你哋阿囡阿囝早上幾點起身, 返學前做D咩? 我覺得阿囝早上好無聊, 好浪費時間.   有冇好提議?

... [/quote]

阿囝通常9點幾起身,有一日上畫班,其他日子就叫姐姐同佢看書,比d 習作書做吓,玩一陣,食飯,返學

Doris,

嘩!囡囡啊!  !

我都係要安排些習作比阿囝朝早做. 多謝你提議.

原帖由 Dorisdoris 於 11-3-1 10:54 發表
各位:

...

阿囝通常9點幾起身,有一日上畫班,其他日子就叫姐姐同佢看書,比d 習作書做吓,玩一陣,食 ... [/quote]

醒目開學勳章

你唔好咩 ???

好......!!大家都好!

原帖由 littlepig 於 11-3-3 14:40 發表
Doris,

嘩!囡囡啊!  好!

我都係要安排些習作比阿囝朝早做. 多謝你提議.

阿囝通常9點幾起身,有一日上畫班,其他日子就叫姐姐同佢看書,比d 習作書做吓,玩一陣,食 ...

babellt,

係啊,大家都好!

想問你係唔係還會同Heidi去畫班? 我見你哋fb畫班的相,我想那裡環境該不錯, 所以我都想帶ian去塗鴉下.

Doris,

準備好 "走佬袋"未? 會係邊間生?

原帖由 babellt 於 11-3-3 18:09 發表
你唔好咩 ???

好......!!大家都好!

...
[/quote]

原帖由 littlepig 於 11-3-10 09:29 發表
babellt,

係啊,大家都好!

想問你係唔係還會同Heidi去畫班? 我見你哋fb畫班的相,我想那裡環境該不錯, 所以我都想帶ian去塗鴉下.

Doris,

準備好 "走佬袋"未? 會係邊間生?

未預備走佬袋呀!上胎在仁安生,今胎身體唔係幾好要返政府生有得跟進,會去QE生!
上次旅行無去,今次運動會會應該見到大家!
‹ 上一主題|下一主題