用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 邊度可以學jazz
go

邊度可以學jazz [複製鏈接]

小朋友想學jazz,邊度有得學??THX!!
   0    0    0    0

原帖由 carolsum 於 10-9-20 13:44 發表
小朋友想學jazz,邊度有得學??THX!!

SDM
http://www.sdm.hk/web/

小朋友多大?

我的小朋友跟個miss好好架, 跳左大半年, 老師好有心機, 教得幾好, 我囡囡4歲半, 本身唔係好聽話, 但係跟左呢個miss跳舞之後, 紀律有進步, 專注力都好左!囡囡逢星期2上堂, 但係佢到星期日左右就會開始問「今晚跳唔跳舞?」哈哈, 仲成日話miss好靚女, 好鐘意miss!

佢而家跳緊韓國wonder girls D舞呀~ 有機會拍段video 分享一下~

beebeemelon,
Can you pm the details(eg. address, tel no. , price, web-site....) to me??? Thanks a lots.
原帖由 beebeemelon 於 10-11-5 11:13 發表
我的小朋友跟個miss好好架, 跳左大半年, 老師好有心機, 教得幾好, 我囡囡4歲半, 本身唔係好聽話, 但係跟左呢個miss跳舞之後, 紀律有進步, 專注力都好左!囡囡逢星期2上堂, 但係佢到星期日左右就會開始問「今晚跳唔跳 ...

Pleae pm me, thanks
原帖由 beebeemelon 於 10-11-5 11:13 發表
我的小朋友跟個miss好好架, 跳左大半年, 老師好有心機, 教得幾好, 我囡囡4歲半, 本身唔係好聽話, 但係跟左呢個miss跳舞之後, 紀律有進步, 專注力都好左!囡囡逢星期2上堂, 但係佢到星期日左右就會開始問「今晚跳唔跳 ...

pl also pm me. Thx !

黃大仙城市當代舞蹈團(CCDC)都OK,有分程度,起碼不是只會賺錢的學店。我仔仔在那裡學JAZZ已學了3年,半年前可以升上中班,今個聖誕還可以在沙田大會堂表演,有得緞練吓。

原帖由 bogo 於 10-11-14 20:05 發表

pl also pm me. Thx !
‹ 上一主題|下一主題