用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 民生書院小學 可否提供校外飯商電話
go

可否提供校外飯商電話 [複製鏈接]

小朋友去年已經話學校d飯好難食,今年没有轉飯商,開課三星期又話學校d飯好難食。其實,舊年已同班主任反映了兩次,都無用。阿女竟然話盒飯只吃了一口,等老師看不見就掉了。她説其他同學都話唔好食,請問你們的小朋友有没有這情況?

另外,請問有没有校外飯商的電話可提供,想試試訂校外飯商的飯。唔該!
   0    0    0    0

yching,

你可以試東寶亭劉太,她電話是92718171. 我仔由舊年開始都是幫她訂飯的.

回復 2# Him-ma 的帖子

請問東寶亭劉太飯盒質素及價錢如何?我個女都話學校d飯好難食。

我個女都話好難食, 她話要帶飯, 但實怕她太"輪盡", 所以只好安慰下她........ 如果有校外供應商, 我也想考慮下, 可否給予多些資料 !!!

各位,東寶亭$20一餐,它當然無學校供應商那麼多選擇的了,個個月都是差不多哪個餐單,有時都吾知怎選,但我仔so far無話難食,他不肯再試反學校供應商的飯阿。你們可以參考下。

原帖由 Hang'sMum 於 10-9-22 09:53 發表
我個女都話好難食, 她話要帶飯, 但實怕她太"輪盡", 所以只好安慰下她........ 如果有校外供應商, 我也想考慮下, 可否給予多些資料 !!!

HI,

還有一間叫 "家家好" tel : 2511 1003 / 2511 1511,

$20送飲品, 我囡囡雖然無訂飯, 但我送飯去學校時見到

好多小朋友都訂呢間, 你地可以試下, 東寶亭有朋友訂緊

都ok, 我囡囡都話學校d飯好難食, 好多同學仔食淨晒~
Stephanie

Me too... 上年試過..呀仔都話學校嗰間d 飯超難食..上年11月開始到依家都訂緊"家家好"..雖然無咩花款..但只要佢肯食飯..又無投訴..咁就 OK 啦...

我們是新生, 所以希望大家多報料, 煩請告知 "家家好 " 是食店嗎 ? 飯盒如何交給小朋友呢 ?

原帖由 Bonnie 於 10-10-4 09:11 發表
Me too... 上年試過..呀仔都話學校嗰間d 飯超難食..上年11月開始到依家都訂緊"家家好"..雖然無咩花款..但只要佢肯食飯..又無投訴..咁就 OK 啦...

我小朋友上個月都話d餐好難食, 海鮮仲有d腥...
因為我上月10有八九都訂B餐......

但今個月我改多訂A餐, 我個仔話d兩日個d餐好好食喎~~
我諗健康餐真係難食d, 其他餐應該都ok....

ps. 訂其他供應商要小心事後問題, 如發生衛生問題等等......

我都是擔心衛生的問題, 所以希望知道其他供應商的情況, 有否飲食牌照等等......... 但未有家長可告知!!!

原帖由 恩林 於 10-10-5 16:47 發表
我小朋友上個月都話d餐好難食, 海鮮仲有d腥...
因為我上月10有八九都訂B餐......

但今個月我改多訂A餐, 我個仔話d兩日個d餐好好食喎~~
我諗健康餐真係難食d, 其他餐應該都ok....

ps. 訂其他供應商要小心事後問題,  ...

各位,東寶亭劉太已領有牌照。

昨天, 同老師講過d個問題, 老師d幾日都轉左私伙飯商, 老師話好食過學校個d, 但老師亦話, 飯黎到都得半熱, 夏天宜加仲ok,但冬天可能會凍晒....
‹ 上一主題|下一主題