用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 崇真小學暨幼稚園(幼稚園部) 懇親會2010-06-22 (香港理工大學賽馬會綜藝館) ...
go

懇親會2010-06-22 (香港理工大學賽馬會綜藝館) [複製鏈接]

0    0    0    0

靚太太:
因為我部機的電池老化,要就住用, 而且亞仔有兩場表演,所以拍唔不全部表演項目, 有些更精彩的都不在顯示之列, 而且國際部是在另一天, 所以拍不到你的孩子

原帖由 爸爸超人 於 10-10-2 00:10 發表
靚太太:
因為我部機的電池老化,要就住用, 而且亞仔有兩場表演,所以拍唔不全部表演項目, 有些更精彩的都不在顯示之列, 而且國際部是在另一天, 所以拍不到你的孩子 ...

懇親會係係邊度舉行的, 係咪每一個年級都有得表演, 包括K1-K3, P1-6?? 仲有係邊度舉行呢?

試按你提供以下的 link 但找不到檔案, 是否有錯,

另外,bk放你的影片很簡單
(1)按新標題或回覆時,你會看到最頂有個 media player的 logo, 按下, 它會教你輸入youtube影片號碼,'watch?v='之後的字串就係影片號碼,
(2)你只要另外開一個視窗,開啟youtube及你想放入的影片, 在網址上copy watch?v= 之後的字串, 之後貼在bk那行pop-up視窗內, 再按提交便可以
(3)按完後不會有影片的preview,不用擔心 , 打完其它文字後, 最後按不時出貼或回覆的步驟,按發表回覆便可以,

你都自己試試看

原帖由 靚太太 於 10-10-3 02:47 發表
我唔識好似你整條video上去呀!我只可以貼個網址落去咋!
http://www.youtube.com/watchv=muENZx2zyaM

quote]原帖由 爸爸超人 於 10-10-2 00:10 發表
靚 ...

靚太太,
按你的link不成, 但我按你的影片輸入我的回覆內, 又得喎!
‹ 上一主題|下一主題