用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 約克,萊恩,金巴倫英文幼稚園 係未同一機構。 ...
go

約克,萊恩,金巴倫英文幼稚園 係未同一機構。 [複製鏈接]

根報導,約克英文小學暨幼稚園,恩英文幼稚園,金巴倫英文幼稚園 係未同一機構????

【本報訊】約克英文小學暨幼稚園校監馮禮城和校長馮譚淑賢,同時經營萊恩英文幼稚園,他們又與區內的金巴倫英文幼稚園董事合組公司........約克給家長的通告上,下款由「約克教育機構」署名代表三間約克系幼稚園,馮禮城是該機構兩名董事之一,另一董事蔡國贊,是九龍塘金巴倫英文小學暨幼稚園校監。 (from Apple Daily)
   0    0    0    0

金巴倫我就唔知道,其他兩間就有關系o既。

原帖由 Smallpigbb 於 10-10-1 14:53 發表
金巴倫我就唔知道,其他兩間就有關系o既。

約克=施德福=萊恩
金巴倫好多年前係 , 但而家唔係

nothing to suprise ,Some clues n fact r here:
1,几間幼稚園套校服都同一設計
2,york安排上大陸考劍英,st lorraine是一齊上的
3,york k3有全日班,但下午到stanfford上課

我想知學校是否仍可留在york road no 8 campus呢?因報紙賣那兒剛以地王天價五億幾易手。

原帖由 2隻臭豬 於 10-10-1 23:30 發表

約克=施德福=萊恩
金巴倫好多年前係 , 但而家唔係
‹ 上一主題|下一主題