用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖母小學 請問有沒有這女孩的家長?
go

請問有沒有這女孩的家長? [複製鏈接]

我收到信, 但attached 的不是我囡囡名字的繳费單, 可能是跟令一申請者調亂了, 我囡囡名字是陳xx, 我收到的叫楊xx, 如真的調亂了, 請pm 我

感激萬分
   0    0    0    0

你有沒有打電話去學校問吓呀??如果個小朋友家長冇上bk就唔會知你問佢野啊!

我今朝一早打去問過, 佢哋話今日內確認, 現在比等信還心急, 因為以為有了希望, 現在可能會再失望

吓,原來你都有同樣情況嗎?我也是一樣,不過不是跟你囡囡倒轉了,是另一個名字,那麼即最少有4人倒轉了,但已重新寄來正確的了。

係呀, 真係嚇死, 我收到信已經係夜晚, 冇得打去問, 又唔知收定唔收, 幾驚係空歡喜一場, 好彩翌日confirm 左係收, 正確的繳款單已收到

現在又要開始面對下年開學既功課壓力, 好擔心囡囡唔適應, 我和老公都係在職, 不過收工都算準時

好高興認識你, 你係咪都係要番工架, 一齊分享下

原帖由 iristam 於 10-10-12 10:53 發表
吓,原來你都有同樣情況嗎?我也是一樣,不過不是跟你囡囡倒轉了,是另一個名字,那麼即最少有4人倒轉了,但已重新寄來正確的了。

JJ0922, 你好呀,我同我老公都係在職人仕黎架,我都好高興認識你呀,你有冇用開MSN架,多多指教呀!

我公司可以上網, 但係唔可以MSN

見到有d家長係全職媽咪都咬咬聲, 在職媽咪都唔知點算, 你囡囡係唔係聖幼架, 我哋係喺將軍澳

小女也收到確認信了,我是剛搬進這區的, 請問這學校好嗎?因為當時是其他同區的家長推薦的。
我從網站看到她的中學排位只是一般,不知是否由於大部份的女生都在院校升學的原因。

JJ0922,你SEND E-MAIL俾我都可以([email protected]),我囡囡唔係聖幼架,不過都係九龍區讀書。

supersmalltwins,你好呀,我都係對呢區唔熟架,真係要多多指教呀,希望有多d人俾意見我地啦。
‹ 上一主題|下一主題