用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 寶血會上智英文書院 - 11至12年度中一派位講座 ...
go

寶血會上智英文書院 - 11至12年度中一派位講座 [複製鏈接]

今年學校會攪2場"中一入學申請講座",如果有小六同學及家長對「上智」有興趣,快D報名參加,去年就沒有這類講座,今年D家長及同學仔就好啦!

中一新生入學申請講座,詳情如下:

日期

2010年11月20日(星期六)

時間

第一節
500 座位
2:00 p.m. – 3:00 p.m.

第二節
500 座位
3:30 p.m. – 4:30 p.m.

兩節的內容相同

會場

寶血會上智英文書院,劉玫瑰修女紀念禮堂

地址

九龍石硤尾偉智街三號

(港鐵石硤尾站C出口)

有意參加是次講座的小六學生家長,必須先行在網上登記以便預留座位。家長可於2010年10月20日上午10時至2010年11月12日上午10時期間,登入上智書院網址www.htc.edu.hk登記;於上述期間,家長若未能上網,亦可致電校務處(電話:2779 3220),登記預留座位。
每場講座安排500席座位。先到先得。
   0    0    0    0

報o左名啦.  謝謝!

原帖由 凍奶茶 於 10-10-20 17:48 發表
今年學校會攪2場"中一入學申請講座",如果有小六同學及家長對「上智」有興趣,快D報名參加,去年就沒有這類講座,今年D家長及同學仔就好啦!

中一新生入學申請講座,詳情如下:

日期

2010年11月20日(星期六)

時間

...

回覆 1# 凍奶茶 的文章

已報啦.  謝謝!

報o左名啦.

thanks
‹ 上一主題|下一主題