用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 有冇家長試過alphie phonics??
go

有冇家長試過alphie phonics?? [複製鏈接]

alphie phonics $180一個鐘, 我見朋友個小朋友讀左, D英文讀得好好聽同埋6歲已經可以用英文同外國人溝通,
我個仔試左一堂, 佢話好開心同好鍾意個老師, 佢地好幾有條理, 包一個環保袋,入面有diary, 老師會寫comment, 一個file, 有classroom rules, timetable 同ws & hw, 家長可以一目了然知道教緊乜同進度, 仲有2本phonics書同8本故事書比我返屋企同仔仔睇,都幾底,我個fd係美國度教小學,佢話聽過呢個課程同埋係學校都幾盛行, 最有信心既係佢地show哂d trainers既樣係newsletter入面, 唔會成日轉老師,希望仔仔跟得上啦

0    0    0    0

Where is the address in TKO, could you pls give me the details.

Thanks

原帖由 canon55 於 10-10-30 20:57 發表
I'd suggest you Alphie Phonics, 之前我個囡都有讀,起碼令佢英文有信心, 返學都好投入去上堂, 因為佢由細讀, d發音比起其他同學靚同埋識讀好多字, 而家佢係油天讀書, 都考到頭幾名, 我都好滿足, 因為價錢合理, 同埋 ...

原帖由 Eganmami 於 10-10-31 22:49 發表
Where is the address in TKO, could you pls give me the details.

Thanks

我都想要, 請多給我
MIHO

我都想要,請pm我.thx

原帖由 MIHO.WAH 於 10-11-1 13:44 發表

我都想要, 請多給我

請問可否pm 個center 的資料給我? 我住九龍
thx!

原帖由 canon55 於 10-10-30 20:57 發表
I'd suggest you Alphie Phonics, 之前我個囡都有讀,起碼令佢英文有信心, 返學都好投入去上堂, 因為佢由細讀, d發音比起其他同學靚同埋識讀好多字, 而家佢係油天讀書, 都考到頭幾名, 我都好滿足, 因為價錢合理, 同埋 ...

請問可否pm 個center 的資料給我? 我住九龍
thx!

回覆 6# canon55 的文章

Please also PM the informations to me for reference.

Thanks a lot.

如果想要更多資, 可以pm你個email比我, 我send比你, 如果再pm版主會刪除架, thanks

pls check pm
thx!

原帖由 youngbaby 於 10-11-3 00:24 發表
如果想要更多資, 可以pm你個email比我, 我send比你, 如果再pm版主會刪除架, thanks

thx!

原帖由 youngbaby 於 10-11-3 00:24 發表

thx!

pls check pm.

‹ 上一主題|下一主題