用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 香港創價幼稚園 有無人知創價幼稚園的校服是否一要去愛民校服公司到買? ...
go

有無人知創價幼稚園的校服是否一要去愛民校服公司到買? [複製鏈接]

有無創價幼兒班家長唔係學校訂冬季校服,要出去買?我想問是否得愛民一問經營創價幼稚園的校服?
因我無係學校買到,
打去愛民又話唔知幾時有貨,
近來又冬左想話早些買冬天衫都唔得,
唔知點好呀
   0    0    0    0

hihi!

my girl is a lower 2 at soka kg.you can go to kln city (The lion rock road) , there is some shop that  sales the uniform.....dont worry....

Hi ki9527 ,

如果你唔介意..我可以俾一套冬季運動校服你.. 另 if your kid is a boy...我仲有一套白恤衫同藍短褲可以俾埋你..

因呀仔今年幼低..上年嘅校服已經唔啱著...我又唔想嘥嘢.... let me know if you want ?
我可以叫呀仔帶返學俾你小朋友...

BTW, 你雖然無訂愛民..但星期六(其他小朋友攞校服嗰日) ..你可以返去買...愛民會有少量現貨賣..我上年都係咁...

原帖由 Bonnie 於 10-11-3 09:09 發表
Hi ki9527 ,

如果你唔介意..我可以俾一套冬季運動校服你.. 另 if your kid is a boy...我仲有一套白恤衫同藍短褲可以俾埋你..

因呀仔今年幼低..上年嘅校服已經唔啱著...我又唔想嘥嘢.... let me know if you want  ...

Bonnie,
多謝你先,
我十三號去左愛民買啦!
個女唔駛捱冬真係好啦!
唔該晒你

大家如果有唔啱著的校服 但又唔想嘥的話(尤其S,M碼) 可以試吓比學校做後備校服架, 因為當小朋友係學校賴尿,嘔或整濕咗時, 姨姨會幫佢哋換套乾淨的校服(即後備服)等佢哋舒服些的 因為我兩個仔都試過 所以我今年都將細佬唔啱或太多的校服比咗班主任轉交比姨姨 以我所知K1和K2的小朋友比較需要D架

‹ 上一主題|下一主題