用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 馬鞍山循道衛理小學- 上學期測驗
go

馬鞍山循道衛理小學- 上學期測驗 [複製鏈接]

有冇家長既小朋友係馬循讀小四? 你們的小朋友今次中文測驗成績如何, 聽聞今次學校出既卷很深, 想知道是否正確.
   0    0    0    0

我個仔又係好鬼死差,中讀得61分,事前都已溫咗好一段時間,又做咗頗多練習,但就唔知測咩。你個小朋友又得幾多分呀?

至於常識就真係好似難咗,要腦筋急轉彎。

原帖由 Cyn025 於 10-11-5 00:09 發表
有冇家長既小朋友係馬循讀小四? 你們的小朋友今次中文測驗成績如何, 聽聞今次學校出既卷很深, 想知道是否正確.

我個囡都係呀,佢中文成績一向都唔太差,估唔到今次會考得0甘差,佢話全班大部份同學都好低分.

原帖由 EvaLam^^ 於 10-11-5 00:45 發表
我個囡都係呀,佢中文成績一向都唔太差,估唔到今次會考得0甘差,佢話全班大部份同學都好低分.

我個女中文得65分, 佢既中文一向唔係特別好, 但肯定亦不致於差得咁厲害, 真係好想睇到份試卷.... 請問你地中作派咗未呀? 我個女個班仲未派呀???? 都唔知攪咩咁耐都唔派....

派咗啦一早,同中讀一起派的

原帖由 Cyn025 於 10-11-6 16:59 發表

我個女中文得65分, 佢既中文一向唔係特別好, 但肯定亦不致於差得咁厲害, 真係好想睇到份試卷.... 請問你地中作派咗未呀? 我個女個班仲未派呀???? 都唔知攪咩咁耐都唔派.... ...

我個囡個班都未派呀,我都好想快d睇下有幾深呀~
‹ 上一主題|下一主題