用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 Interview 撞期 - KM vs St. Nicolas, 點揀 ?
go

Interview 撞期 - KM vs St. Nicolas, 點揀 ? [複製鏈接]

Interview 撞期 - KM vs St. Nicolas, 點揀 ?
   0    0    0    0

SN而家先in好似得waiting
"即使你是友善的,人們可能還會說你自私和動機不良,不管怎樣,你還是要友善。即使你是誠實的,人們可能還會欺負你,不管怎樣,你還是要誠實。你今天做的善事,人們明天可能就忘記,不管怎樣,你還是要做善事。” 杜麗莎修女。

KM 本生有n1, k1收好小人, 好多人apply, 唔知幾多人爭一個位!

SN 由K1開始, 而家IN仲有機

你自己諗下啦~

sn 唔係已經 in 咗收咗好多人咩?  又in?

原帖由 chowhui97 於 10-11-16 14:35 發表
sn 唔係已經 in 咗收咗好多人咩?  又in?

而家開始in遲報果d人,講明waiting,有人唔要offer到你,不過機會都唔少掛
"即使你是友善的,人們可能還會說你自私和動機不良,不管怎樣,你還是要友善。即使你是誠實的,人們可能還會欺負你,不管怎樣,你還是要誠實。你今天做的善事,人們明天可能就忘記,不管怎樣,你還是要做善事。” 杜麗莎修女。
‹ 上一主題|下一主題