用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 合一堂 同牧愛小學
go

合一堂 同牧愛小學 [複製鏈接]

我住34, 但想仔仔讀 奉基千禧故自行15 分唔得, 甘我想問下統一甲一填再填 奉基千禧, 甲 二填牧愛. 甲三 填唔填好...而乙我要填本區 34 首選 牧愛...跟住都唔知邊間好, 請俾意見 因仔仔 資質平平 想找校風好 功課一般的學校 唔知合一堂好唔好..還有奉基千禧35 是否機會很少
請幫助給意見 thanks
   0    0    0    0

我諗你填得牧愛都入梗架喇!

Thanks

但牧愛得50 個位 自行已經用左 25 個位, 到時只得 25 個位, 唔知有無機會... 請問你個小朋友又你2011 升小學...
唔知牧愛功課多唔多...

原帖由 fannyyip0612 於 10-11-25 11:21 發表
我諗你填得牧愛都入梗架喇!

舊同事有倆個小孩都是合一堂小學畢業,阿1最後到直資中學,阿2資質聰穎派到心頭第一。
不過他說合一堂校風好。
[img align=right]http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_1_67.gif[/img]

謝謝, 我想問下合一堂有無中學...

原帖由 Zata 於 10-11-25 12:46 發表
舊同事有倆個小孩都是合一堂小學畢業,阿1最後到直資中學,阿2資質聰穎派到心頭第一。
不過他說合一堂校風好。

唔知道…如果有、舊同事不會那麼愁(阿1小六那年)
[img align=right]http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_1_67.gif[/img]

合一堂 don't have secondary school. Most of the students will go to a good secondary school, don't worry. The teachers are very nice, most of them have been working there more than 20 years!
‹ 上一主題|下一主題