用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 約克中英文幼稚園 2011年3月 東莞 劍橋 starter test
go

2011年3月 東莞 劍橋 starter test [複製鏈接]

想請問有冇媽咪會同小朋友會參加2011年 3月係東莞舉辦 o既 劍橋 starter test 呀 ? 我亞女 7月29日先夠5歲,  除非o係 york 校址舉辦 (由 HK Britich Council 協辦) 個次會在 29 Jul 或以後舉行, 否則我都要局住參加東莞 o個個.  
仲有, 學校話會安排專車 來住香港至考場, 有冇媽咪知道以往車費大約多少 ?? 嘩...好驚架...你知 york 啦, 好驚分分鐘一個人o既車費已經係等同一張來回菲律賓既機票 !!
謝謝.
   0    0    0    0

請問有冇媽咪可畀d意見? Thanks.

原帖由 granlee 於 10-12-14 13:42 發表
想請問有冇媽咪會同小朋友會參加2011年 3月係東莞舉辦 o既 劍橋 starter test 呀 ? 我亞女 7月29日先夠5歲,  除非o係 york 校址舉辦 (由 HK Britich Council 協辦) 個次會在 29 Jul 或以後舉行, 否則我都要局住參加 ...

hi, 我都報左, 因我個女9月出世, 報唔到香港既考試, 我係為呢個考試而讀york, 所以幾多$都願意比, 最後一堂問老師, 佢話派過的ws上所有d字都要識串, 回答問題用完整句子才取得高分, 只有3個月, 我估而家要開始日日串字啦

請問知唔知東莞附近有什麼好去處, 因考完後可以順便玩下

[quote]原帖由 granlee 於 10-12-17 12:36 發表
請問有冇媽咪可畀d意見? Thanks.

如果只有一位家長陪同小朋友的話,包括埋午膳及證件套,上年是$910

I have heard that those tests held in China will not be recognised woh....have you checked on this? I'm a bit worrying but don't know where we can confirm that ar.  Seems like the course fees are quite expensive!!

岩岩填左通告唔參加

我都想同個女報考的,但係我個女都係9月出世的,如果係學校入面考就最好啦.學校唔係剩係辦上大陸考的嗎?我個女都未拎回鄉卡喎.
仲有好似佢地話要夠時數先去得考喎,我個女只係參加左學校的"雞精"班,星期六的因同我女外面學緊興趣班撞時間SO
我冇參加.

‹ 上一主題|下一主題