用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 公開考試 分亨囡囡學Trinity嫁成果
go

分亨囡囡學Trinity嫁成果 [複製鏈接]

囡囡剛係十二月頭考左Trinity Spoken English, 今日收到考試成績, 好開心呀, 囡囡攞到distinction, 好多謝baby kingdom 嫁媽媽介紹Trinity同中心俾囡囡學習, 囡囡不單止英文進步了不少, 連膽量都大膽左好多, 起碼見到外籍老師都夠膽溝通, 其實囡囡學校每星期都有一堂係外籍老師, 但就只得十五分鐘, 不過學校嫁外籍老師都話啊囡進步左, 有陣時聽到啊囡同工人姐姐講英文, 真係覺得好開心, 雖然文法未必係啱, 但對於一個四歲幾嫁小朋友嚟嫁, 我真係覺得好開心, 宜家啊囡仲升班, 希望囡囡打好啲個基礎, 到讀小學時唔駛太吃力就好嘞. 仲有一樣要多謝就係baby kingdom真係幫到我地呢班媽媽節省左不少時間同麻認識到一班媽媽一齊分亨囡囡嫁心得. 希望大家都能感受到我嫁喜悅
   0    0    0    0

could you pls pm the centre name?

fionabc510 PM左啲資料俾你, 希望可以幫到你

我都想要D資料睇下,可唔可以都PM我?
因為我都比較緊唔同既英文既考試

超級版主 醒目開學勳章

版主溫馨提示:

請直接PM有關會員查詢資料,以免阻礙版面討論, 多謝合作!

唵嘛呢叭咪吽
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

Can you pm the trinity centre & teacher information to me please? thanks. coz I cannot send the personal message to you.

may u pm me THZ

Can you please pm me the centre information? Thanks a lot!

醒目開學勳章

please PM me too... thanks!!!

原帖由 wendy126 於 10-12-28 22:22 發表
囡囡剛係十二月頭考左Trinity Spoken English, 今日收到考試成績, 好開心呀, 囡囡攞到distinction, 好多謝baby kingdom 嫁媽媽介紹Trinity同中心俾囡囡學習, 囡囡不單止英文進步了不少, 連膽量都大膽左好多, 起碼見 ...

Pls PM me too,thz!

pls pm me, too. thanks !

超級版主 醒目開學勳章

請注意!
這topic已流於內容無意義性質(大量版面要求e-mail/pm), 請各位自行pm樓主索取資料.
現關閉此topic
唵嘛呢叭咪吽
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ
‹ 上一主題|下一主題