用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 想問playgroup係會玩咩架?
go

想問playgroup係會玩咩架? [複製鏈接]

想請問1.5-2.5歲既playgroup係會做D咩同玩d咩?thx a lot~
   0    0    0    0

咁所謂的gym playgroup呢?
有咩活動架?
THX~

醒目開學勳章 貢獻勳章

原帖由 janp 於 11-1-12 16:08 發表
咁所謂的gym playgroup呢?
有咩活動架?
THX~

應該和肢體律動的活動有關,可能有唱遊、大肌肉活動
以心開揚待人真  晴朗笑容樂在心

我BB以前都有上PLAYGROUP架,最主要係比佢活動下手仔腳仔,通常都係INGROUP上嘅,但自從我表姐介紹左佢個BABY TRAINNER比我之後我就冇再上PLAYGROUP喇!!!個TRAINNER係私人架,BB跟佢上堂後叻左好多呀,溝通好左,身體統合都叻左呀。如果您有興趣再搵我啦!!!

baby trainner 又會玩D咩? 學D咩架?

基本上可以等BB學識人與人的關係,身體統合,言語訓練,同觸感訓練,對入學好有幫助呀!!而且價錢合理,大個D仲會加埋思維同言語溝通嘅部份。我最初都係抱住試下嘅心態,估唔到效果好好(可能一對一真係好D,可以因材施教,學到多D嘢),我放心晒呀~~
‹ 上一主題|下一主題