用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
go

.... [複製鏈接]

....
   0    0    0    0

2 nd interview梗係重要啦~假如真係取錄咗,起碼多個選擇,你游水嗰度skip一堂,情願早去早回,爭取多啲時間溫書考試~
原帖由 cocopig 於 11-1-12 22:54 發表
佢星期六仲要學游水,再interview的話,咁咪無時間溫習,點算呢。  面試係得嗰一日,係無得改。

其實佢報呢間學校主要因為想有個後備,同埋想攞多啲interview經驗,準備將來啲津貼學校面試時唔駛咁驚。  所以個面試可以話重要又 ...

視乎系邊間直資,如果DGS, 一定In 啦。
反之,考倒都吳會讀,就無須In啦!
原帖由 cocopig 於 11-1-12 22:54 發表
佢星期六仲要學游水,再interview的話,咁咪無時間溫習,點算呢。  面試係得嗰一日,係無得改。

其實佢報呢間學校主要因為想有個後備,同埋想攞多啲interview經驗,準備將來啲津貼學校面試時唔駛咁驚。  所以個面試可以話重要又 ...

Agreed!

原帖由 TOMATO1010 於 11-1-12 23:17 發表
2 nd interview梗係重要啦~假如真係取錄咗,起碼多個選擇,你游水嗰度skip一堂,情願早去早回,爭取多啲時間溫書考試~

聽你講,你都覺得係今次情況,溫書係重要過面試,咁咪去溫書囉!
面試看似好簡單,其實好攰嫁!
係面試前咁緊張,心跳得咁快,體力、腦力消耗好大嫁!
仲要有2個面試,去完面試咁攰仲點溫書?
‹ 上一主題|下一主題