用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 沙田浸信會呂明才中學面試
go

沙田浸信會呂明才中學面試 [複製鏈接]

請問有無沙田區家長收到呂明才的面試信? 打電話去問, 佢地話校長仲睇緊資料, 佢地唔係3月19 日同26日有得面試咩?
   0    0    0    0

咁即係要等到3月中才有消息啦!!!  請問你小朋友3月5日見沙田區學校嗎?

今日終於收到面試信, 3/19日上午, 唔知有無家長知沙呂的面試形式係點? 可否post給大家參考?

醒目開學勳章

我重未收到信呀?

可能這兩天會收到信, 不用擔心。
阿女的同學也收到信, 但就係3/26早上IN.  唔知佢地選幾多人IN呢? 因為學校話只選8﹣9成人來IN, 又唔知今年有幾多人申請, 見到阿女個No. 13XX, 以為有成千人報, 如果無機會見, 真係交錯form, 錯失了個機會。

今日終於收到面試信, 3/26日PM,My No.14xx

交Form係22/1
lmy

我都係1月21日上午交表, 唔知佢點樣分組IN, 以我的no.跟你差不多吧 (尾後數字已近百), 應該同你一樣3月26日IN, 唔知佢分兩日見幾多人?
有無過來人可以講以往面試的經驗給大家知?

醒目開學勳章

我也收到信啦,26號早上.

我係葵青區的, 我報了兩間, 兩間我都打電話問去問佢地收到幾多表, 兩間都有答大約收了多少. 你地可以試下打電話去問下.

原帖由 Hippomother 於 11-3-10 09:11 發表
可能這兩天會收到信, 不用擔心。
阿女的同學也收到信, 但就係3/26早上IN.  唔知佢地選幾多人IN呢? 因為學校話只選8﹣9成人來IN, 又唔知今年有幾多人申請, 見到阿女個No. 13XX, 以為有成千人報, 如果無機會見, 真係交錯form, 錯 ...

已經問左學校, 兩日合共IN 600多人, 話由早到晚(估計5-6:00pm)吧, 唔知有無人真係去到咁晏IN呢?
好似比去年少人申請(去年好似有700幾人), 可能家長都比較穩陣D選校吧!
‹ 上一主題|下一主題