用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 暑期活動
go

暑期活動 [複製鏈接]

9月上K1, 諗緊暑假有咩斑可以俾距地上, 無咁無聊, 有無意見? 我想俾對仔學PTH, 但唔知邊間好, 大家有無提議啊? 你地安排咩暑假活動俾小朋友啊?
   0    0    0    0

醒目開學勳章

原帖由 lee09 於 11-5-18 10:36 發表
去緊centre有$200 三小時中/英/數
暑期班,其中特別針對k3學六何法非常有效
可留pm

請問有否適合升K1的小朋友上?有請PM我。任何暑期活動都可以,九龍/新界區都可以。THX。

我都想要,pls pm to me!

醒目開學勳章

ME 2, please pm me, thank you.

暑期活動不一定要上堂,早上到公園走走,烈日當空去室內學游水,之後訓晏覺,起床再到公園玩

醒目開學勳章 貢獻勳章

我同往年一樣,會俾阿仔返學校個summer course, 有科學活動/phonics/pth,最緊要係有校車接送!
如果唔係學校有summer camp, 我諗都只係會去屋企附近揾揾有乜堂上,唔會去得遠!
恐龍家

回覆 6# lee09 的文章

Pls pm for me.  Thanks!

醒目開學勳章

原帖由 小曳人 於 11-5-18 12:42 發表
我同往年一樣,會俾阿仔返學校個summer course, 有科學活動/phonics/pth,最緊要係有校車接送!
如果唔係學校有summer camp, 我諗都只係會去屋企附近揾揾有乜堂上,唔會去得遠! ...

小曳人, 請問你有無啲沙田summer course介紹呀?
‹ 上一主題|下一主題