用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 民生書院小學 小四英數練習
go

小四英數練習 [複製鏈接]

想請教今年小四的英數練習是用那一本?  我想在summer教下現讀P.3的囝囝, 但又唔想買相同的英數練習.  Thanks!
   0    0    0    0

今年係用 "Effective Steps to Mathematics" 出版社Pan Lloyds Publishers Ltd. 我印象中P3都係! 希望幫到你, 我自己之前會買佢同系列有一本 "Pan Lloyds" 26-week Practice for Mathermatics 比小朋友做吓! 因為同數學書近得都幾貼! 參觀吓啦!

因小囡英文及數學都只得60幾, 原本我叫囡囡問保姆車小四同學借 SE 給我影印在暑假温習, 但她們說媽咪唔比, 請問可唔可以介紹小四英文補充 !

tabo_son, thanks a lot!

原帖由 tabo_son 於 11-6-4 15:55 發表
今年係用 "Effective Steps to Mathematics" 出版社Pan Lloyds Publishers Ltd. 我印象中P3都係! 希望幫到你, 我自己之前會買佢同系列有一本 "Pan Lloyds" 26-week Practice for Mathermatics 比小朋友做吓! 因為同 ...
‹ 上一主題|下一主題