用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 播道書院 EC家長及學生返"主日學"之情況
go

EC家長及學生返"主日學"之情況 [複製鏈接]

請問有多少EC家長及學生是每週日參加EC教會崇拜及主日學?? :loveliness: 可否分享一下或施底下PM?? :loveliness: 何否告知P1至P3之兒童主日學時間?? :loveliness: 及盧校長也是經常於主日分享信息??:loveliness: :loveliness: :loveliness:
   0    0    0    0

各位EC基督徒家長, 為何你們不回應呀, 是否沒有家長是返此校之崇拜?? 有沒有恩福人之EC家長可聯絡本人或PM我也可以. 謝謝!!

EC家長及學生返"主日學"之情況

其實教會同學校係兩個獨立體制,行政都獨立只係大家都under播道會. 不過教會牧師和傳道同工同學校都好有密切聨絡,在學校會定期共同牧養他們的活動.

我和仔仔自小一開始巳經返"書院-道真堂"三年啦(之前我地都未信主,感謝主我們一家將會受浸).

我知佢果班仲一個同學同家長都有番. 仔仔好開心,我真係感到佢靈命進步得好快. 三年來, 教會兒崇人數不斷増長包括家長轉會,信主同受洗都有.

因我未返過恩福主日學所以吾可以作比較. 兒崇分幼稚,初小同高小, 時間係星期日11:00-12:30pm歡迎參加.
家曦仔Nelson
‹ 上一主題|下一主題