用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 請問有無家長同小朋友試過柏斯既 Kulu kulu course? ...
go

請問有無家長同小朋友試過柏斯既 Kulu kulu course? [複製鏈接]

小朋友依家兩歲, 之前返開既playgroup 唔係特別以音樂為主, 不過都有唱下歌仔咁.依家諗緊想比呀囡接觸多d音樂, 專門一d
請問大家有無上過柏斯既 kulu kulu course?
可以分享一下嗎?
thx
   0    0    0    0

上星期日係康怡果間試堂, 感覺一般, 所以無register到... 我諗唔同branch老師唔同會有唔同效果, 你打去問吓有無trial class, 試吓吖..

舊年上左一個學期, 普通啦, 未至於好好, 又未至於差, 價錢有d 貴, 有多餘錢及時間都可以join 下既.

咁有無其他MUSIC 既 COURSE 分享下?
THX

我地上緊上學期, 未上晒上學期阿女已經識晒啲歌, 仲好enjoy去同kulukulu玩.
但個老師成日唱錯歌詞, 又忘記歌詞, 歌詞我仲熟過佢.
我本來係想佢學識"打拍子", 但佢只係半桶水.
進步一定有, 亦好享受, 所以都可以參加嘅.
不過我本人就覺得未至於"值得推介".
‹ 上一主題|下一主題