用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教育講場 請問有冇1-2歲啱聽/睇既故事書推介! ...
go

請問有冇1-2歲啱聽/睇既故事書推介! [複製鏈接]

請問有冇1-2歲啱聽/睇既故事書推介!

Thank you!
我叫伯謙 - 媽咪叫我Bebe,我係2003年10月23日出世,依家有28磅、89cm高、啱啱2歲啦!! ***** Singapore trip ******* SINGAPORE TRIP PHOTO - LOT 2

Re: 請問有冇1-2歲啱聽/睇既故事書推介!

3分鍾睡前故事。
1-2歲小朋友無嘜耐性,所以短短的幾分鍾可以講到簡潔的故事,硬皮書,可以比小朋友睇下公仔,本人覺得幾好的,在圖書館有得借或書局都有得買的。

100親子枕邊故事(個書名好似係咁呀)
是星島出版的,短短的生活反映及品德故事,沒有圖畫,只有文字。

cherly,

take a look at my other topic, "Where to buy PINGU VCD."  we have discussed many good/cheap book set.
cherly 寫道:

Thank you!

janet7903 & critic,

thank a lot!!
我叫伯謙 - 媽咪叫我Bebe,我係2003年10月23日出世,依家有28磅、89cm高、啱啱2歲啦!! ***** Singapore trip ******* SINGAPORE TRIP PHOTO - LOT 2
‹ 上一主題|下一主題