用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 集羽青少年兒童芭蕾舞中心
go

集羽青少年兒童芭蕾舞中心 [複製鏈接]

集羽青少年兒童芭蕾舞中心

Dear all

有無人係集羽青少年兒童芭蕾舞中心參加過芭蕾舞班,好唔好?可否分享一下。Thank you.

WaiMa

Re: 集羽青少年兒童芭蕾舞中心

我女十年前係佢度學過. 果時係日本人教, 幾好, 唔貴, 冇勿雜費, 都有表演, 但唔可同d 王x曼. x妹比. 因佢係有小小舞稻師當興趣, 唔當係事業. 所以會街坊些少. 但唔會下下講$$ 嘮 !  
Msma

醒目開學勳章 貢獻勳章

請問集羽青少年兒童芭蕾舞中心在那兒的 ?
以心開揚待人真  晴朗笑容樂在心

Lesson at Kwai Tsing Theatre.
Their main office at Kowloon City.

hello,我囡囡就快4歲, 我想比佢學, 可否提供多些資料, or 比電話我去查詢, thank you.

醒目開學勳章 貢獻勳章

Thank you Mrssslui !

Smiile
以心開揚待人真  晴朗笑容樂在心

Smiile 寫道:
Thank you Mrssslui !

Smiile

You're Welcome!   :
‹ 上一主題|下一主題