用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 香港創價幼稚園 有感而發
go

有感而發 [複製鏈接]

女女在創價生活的最後一年了,今年女女要面對考小一,心裡想女女能否應付得到呢,幸運地名阿女最後有6 間小學取錄,雖然唔係超級名校但係我都好欣賞女女.心想我地沒有刻意作出訓練,只有參加了繪畫同英文班,我估是因為學校培養左她有好的品格,積極同勇敢,女女沒有試過唔想返學,係學校學到不同的知識,好開心地學者,老師很愛他們,校長工作認真,我覺得有幸成為創價的一份子.
   0    0    0    0
穎穎係2006年3月5日入侵咗屋企喇! :-)

我好認同你 ^^
我個小朋友雖然係第一年加入創價 但我巳經深深感受到你所講既
囝囝能夠入到呢間學校係佢既福氣 我真係未見過一間學校 佢地由校長 老師 甚至姨姨們 都係咁好 對小朋友付出無窮既愛 尊重 教導佢地既品德 自信積極勇敢等等..
我都好希望第日細細同樣有哥哥呢個福氣入到呢間幼稚園 梗加好既就係希望佢地都可以入到一間好既小學同中學啦

原帖由 water55 於 11-11-19 11:40 發表
女女在創價生活的最後一年了,今年女女要面對考小一,心裡想女女能否應付得到呢,幸運地名阿女最後有6 間小學取錄,雖然唔係超級名校但係我都好欣賞女女.心想我地沒有刻意作出訓練,只有參加了繪畫同英文班,我估是因為學 ...

請問你話有6間小學取錄,你是指叩門?

不是,是私校
原帖由 Sumin 於 11-11-21 10:39 發表

請問你話有6間小學取錄,你是指叩門?
穎穎係2006年3月5日入侵咗屋企喇! :-)

醒目開學勳章

agree with you~ i am glad my girl can go to this school as well
‹ 上一主題|下一主題