用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 荃景Joyful and 愉景方方
go

荃景Joyful and 愉景方方 [複製鏈接]

你們會點選?
   0    0    0    0

Joyful is better!!!

上年阿仔10個月去interview , 對呢間學校印象麻麻 (當然冇收到阿仔啦, 得9 個幾10個月人仔唔識講唔識行都唔知佢in來做咩, 我諗係因為想收個30元行政費係咁in入你 ) . 不過以佢地既學費去kln tong 讀都得啦 . 我已有1間kl tong pn offer (人地都等到1歲先安排interview )

我講緊係愉景方方

我個仔兩間都有 in, Joyful俾我感覺有 heart d, 老師 nice d, 校舍好新淨但就超細..... 方方俾我和先生的感覺 都係比較商業化式, 老師態度一般, 但校舍大好多!!  最後我地都俾囝囝讀 Joyful, 今年9月入學  ^_^

有興趣可去呢版睇下:

http://www.baby-kingdom.com/foru ... page%3D1&page=1

回復 smfy 的帖子

都係架 佢地學費真係唔平 同九龍塘學校差無幾 但始終N1太細了 唔想佢細細個就咁辛苦搭校巴 所以都係home附近讀住先 或者下年都會試下出去考其他  (當然 如果Joyful好 都會考慮留低架)

Do you have Joyful tel no. ??Thanks
‹ 上一主題|下一主題