用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 明天兩間自選中學面試, 真係好緊張!!
go

明天兩間自選中學面試, 真係好緊張!! [複製鏈接]

現正努力呈分三, 又要準備明天兩間中學面試, 阿仔話好緊張, 攪到我都緊張埋, 唉讀書je, 點解要過咁多關呢?
   0    0    0    0

高官定下的規則,蟻民豈能不從!

P.S.但佢地D仔女就送晒去外國讀書
8-)

回復 nc2000 的帖子

為左令小朋友冇咁緊張,我會跟他講:Tomorrow will be your show time!
:verycold: :verycold: :verycold:

叫仔仔放膽回答, 誤識都要常試, 盡量表現自己, 留給考官好印像.

回復 Hello媽媽 的帖子

我都係咁同佢講, 但佢都係緊張, 因為聽日兩間都係佢最鐘意既學校, 唔同之前in 既直資可放輕鬆!

雖然係明天的學校是他的目標, 阿仔反而好輕鬆,無咩壓力,而家重攤响度打機
8-)

回復 wildcat_hk 的帖子

你個仔有把握, 所以老定我個仔自知講野唔係叻, 又英又中又小組討論, 佢都擔心架! 希望d 問題唔好咁難la

回覆:明天兩間自選中學面試, 真係好緊張!!

我仔明天也有兩間面試,但今晚叫佢講一次自我介紹都仲係斷斷續續,真係有d擔心

‹ 上一主題|下一主題