用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 迦南 pm 轉 am
go

迦南 pm 轉 am [複製鏈接]

有冇家長申請咗下學年由 pm 轉 am 呀, 請問收到消息未呀?  通告話 20/4 前會致電通知, 但係我仲未收到, 有冇家長經已 confirmed 成功呀?
   0    0    0    0

chanwendy 發表於 12-4-22 00:53
有冇家長申請咗下學年由 pm 轉 am 呀, 請問收到消息未呀?  通告話 20/4 前會致電通知, 但係我仲未收到, 有 ...

你指k1還是n呀?

我k1冇收到通知20/4前會通知噃!

我成功左喎, 好似係三月事通知既, 咁可能係要排隊啦.

BB_Duck 發表於 12-4-24 01:18
我成功左喎, 好似係三月事通知既, 咁可能係要排隊啦.

請問你邊間分校呀?

MamaRabbit 發表於 12-4-23 12:46
你指k1還是n呀?

我k1冇收到通知20/4前會通知噃!
n1 升 k1.  通告話會 20/4 前致電通知.

回覆:迦南 pm 轉 am

我上年收到pm offer, 交留位費時附上申請pm 轉am 的信。之後約3月中就有電話通知申請獲接納。

P.s. 不過最後我替阿女選了另一學校。

引用:我上年收到pm+offer,+交留位費時附上申請pm

原帖由 keio 於 12-04-24 發表
我上年收到pm offer, 交留位費時附上申請pm 轉am 的信。之後約3月中就有電話通知申請獲接納。

P.s. 不過最 ...
I mean pn class not k1

Just phone to school, they said still don't know yet (K1)

danielwongpc 發表於 12-4-26 11:49
Just phone to school, they said still don't know yet (K1)

你都係申請咗轉 AM? 我寫咗手冊比老師, 老師又未覆我.  即係要再等啦

係呀! 下個月再打去問吓! 妳小朋友係咪組呀?

danielwongpc 發表於 12-4-26 16:08
係呀! 下個月再打去問吓! 妳小朋友係咪組呀?
草莓組.
‹ 上一主題|下一主題