用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖保羅書院小學 Have they start calling waiting list?
go

Have they start calling waiting list? [複製鏈接]

Has the school started callling First batch waiting?
Ths!
   1    0    0    0

I want to know also.

醒目開學勳章

我今朝剛收到電話call waiting 呀

回復 qoo_pooh 的帖子

請問你有冇一直寫信俾校長求位呢?我都完全冇idea 學校點call waiting. 六月底打過電話問學校,果位小姐都係話七月中至開始call, 唉。。。

昨天上午學校做註冊,攞書,攞校服。所以我諗學校跟著會開始call waiting list.各位繼續努力呀!

醒目開學勳章

DodoluMama 發表於 12-7-7 23:18
回復 qoo_pooh 的帖子

請問你有冇一直寫信俾校長求位呢?我都完全冇idea 學校點call waiting. 六月底打過 ...
我上年12月寫過2封信後就一直無寫過信啦

woo, qoo_pooh, 你實在太幸運了! 星期六才register, 你竟然當日早上就收到call 有offer.  係唔係特別關係人仕先? 決定了go for spb ?

醒目開學勳章

ms.giggle 發表於 12-7-9 22:11
woo, qoo_pooh, 你實在太幸運了! 星期六才register, 你竟然當日早上就收到call 有offer.  係唔係特別關係人 ...

我今天去了註冊,
見到D information原來正取生是7月7日10-11:30am註冊,
而我是12:15pm 收到call的, SPB 的職員辦事效率真高

不要誤會, 我完全沒有關係的, 只是亞仔好彩而已
我本來都沒有期望會讀SPB, 所以連其他學校的校服, 書和校車都俾晒錢了 :(

‹ 上一主題|下一主題