用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 公開考試 Cambridge Starter Past Paper
go

Cambridge Starter Past Paper [複製鏈接]

我晌國X堂買咗大陸版past paper A-G,2012 出版,只有cassette, 想請問怎樣找CD version? 我唔想買部cassette 機,可能巿面都無得賣。
唔知點樣去圖書館search, 請賜教!

2    0    0    0

在炮台山近住上聖米迦勒有個細商場有間舖頭幫人將casette轉CD/DVD或錄影帶轉DVD的,我忘了卡片放在哪兒, 如找到或去開再去卡片我再pm通知你資料啦。
Music is my Life, my Love, my Everything,

回覆:viv-viv 的帖子

大約幾$?
唔該晒!

引用:在炮台山近住上聖米迦勒有個細商場有間舖頭

原帖由 viv-viv 於 13-02-07 發表
在炮台山近住上聖米迦勒有個細商場有間舖頭幫人將casette轉CD/DVD或錄影帶轉DVD的,我忘了卡片放在哪兒, 如 ...

引用:在炮台山近住上聖米迦勒有個細商場有間舖頭

原帖由 viv-viv 於 13-02-07 發表
在炮台山近住上聖米迦勒有個細商場有間舖頭幫人將casette轉CD/DVD或錄影帶轉DVD的,我忘了卡片放在哪兒, 如 ...
可否pm我這間舖的資料?

回覆:mylee6 的帖子

利申:我唔識間舗頭的老闆,我只係路過見到,我自己也未幫襯過的,我唔係幫佢地宣傳。

我剛去過拿了卡片
你msg 俾email 我send 俾你。
Music is my Life, my Love, my Everything,

回覆:Cambridge Starter Past Paper

請問大家覺得做past paper 有效啲定真係成個課程去學會好啲?

回覆:Irismammy 的帖子

http://countrywind.weebly.com/
In order to avoid promotion, pls call the shop to check price and how to resolve the cassette issue.

‹ 上一主題|下一主題