用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼教雜談 東山語言中心
go

東山語言中心 [複製鏈接]

想三歲幼兒學西班牙語,請問呢間好唔好?

0    0    0    0

回復 AsaphEunice 的帖子

你可以試堂,我一句西班牙語都不懂,試完已經記得Say Thank you! Teacher 好nice 和經常重覆所學的詞語!我可以refer 你免費試堂和有discount

想分享最近一個經歷,細女已經響尖沙咀分校讀左年半,上西班牙同英文,西班牙老師教得唔錯,囡囡已經識跟佢做簡單指令,V英文老師就好Hea,又經常請假,讀左無半年我就Drop左啦..我最主要想講既係呢間公司行政問題,老師請假成日都Last Moment通知,有好幾次我同囡囡已經去到地鐵站先知無堂上,而且價錢又經常性轉變,我讀左年半,收費我諗轉了4-5次,最近重離譜,完全無通知之下,話所有DISCOUNT無曬,Reception個伯伯要我畀新生最貴既價錢,到我話考慮下,走左之後有個女仔打黎又話可以用舊價...上年做開果個男經理同女仔走左之後,Reception位就得返個伯伯,其實呢度老師質數係唔錯既,不過行政方面真係驚怕,搵到新地方未必會繼續join

回復 bbqueendom 的帖子

how old was your little girl when she started French and spanish?

i m looking into these two languages, who is your teacher?? can we call for trial class for both languages?

引用:想三歲幼兒學西班牙語,請問呢間好唔好? +

‹ 上一主題|下一主題