用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
go

有無人報到簡介會 [複製鏈接]

醒目開學勳章

有無人報到簡介會,一直都入唔到個網
   0    0    0    0

回覆:有無人報到簡介會

I did the same... Cant even get into tge 'Admission'... It finally mentioned session 1 n 3 are fully :(  n need to register on 8 May for the other sessions!!

醒目開學勳章

差唔多五點開始試到六點,當我滿心歡喜入到去就話已經滿額。
唯有等下次再試,祝自己好運!

我從四點五十五分開始入簡介會留座既版面,直到六點都入唔到,跟住突然就話一、三場爆滿,真係懷疑有無人成功登記。
仲有點解二、四場突然要係星期三先登記,事前又唔講明,學校既安排可唔可以caring 啲呀,家長都唔係日日得閒架。
學校簡介會報名年年都塞車,一啲改善都無,點説服人話學校著重I.T.?

醒目開學勳章

I succeed

我都唔成功呀!!! 未夠鐘已入個WEBSITE, 一直都開唔到.....之後無耐就話FULL, 但FULL 左兩場...原以為仲有兩場可報....再繼續努力, 但又搵來搵去都唔見有得CLICK...直至終於打通電話俾學校, 先知道第二及四場係需要再報...我都忍唔住問佢, 點解唔一早寫明, 佢話...一向都係咁..!!! 我鬼知咩, 我又唔係年年報小一...真係激死...
唉, 不過算啦, 果個接電話既, 應該都接都手軟...況且都唔關佢事...唯有明天再試試, 不過我估機會都不大...

我成功登記,昨日我都是用電腦不停咁入唔到,最後用手機立即可以進入,不知有沒有關係,明天大家可一試。

如果一早說明第2 & 4場是明天登記, 我昨天就不會入, 就不用浪費時間.

醒目開學勳章

回復 targo 的帖子

咁我真係唔好彩,兩樣都試埋都唔得。

醒目開學勳章

回復 MWFCHAN1 的帖子

咪就係又唔寫清楚,如果佢寫清楚0的就唔洗咁多人塞埋一齊,大家可以分開唔同日期去登記!
‹ 上一主題|下一主題