用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
go

叩門幾時出result [複製鏈接]

有無去年叩門成功既家長可以分享下?今年話要7月2日前先會公佈,即係一般要等到幾時?係咪無2nd in?

0    0    0    0

今日收到電話收左阿囡咧~

引用:今日收到電話收左阿囡咧~

原帖由 tomcools 於 13-06-27 發表
congrats

引用:今日收到電話收左阿囡咧~

你係咪111?

係111啊~ 不過估唔到咁多人考都有機會~
之前開平,聖紀文,聖多馬都收左, 呢次本來估一定唔得, 因為太多人叩門O 但係好好彩都考到~

引用:係111啊~+不過估唔到咁多人考都有機會~之前

係111啊~ 不過估唔到咁多人考都有機會~
之前開平,聖紀文,聖多馬都收左, 呢次本來估一定唔得, 因為太多人叩 ...
咁你小朋友一定好叻,咁多學校都叩門成功,不過,你盡快決定就放其他位出黎,好多人仲等緊呀!

咁協和幾時註冊?

囡囡唔算叻, 可能只係笑容比較多D同唔怕醜O 其實一直想去協和, 只不過派左去白田太遠, 我地先去叩門O  協和係下星期一會註冊, 我都祝你收到好消息O

引用:囡囡唔算叻,+可能只係笑容比較多D同唔怕醜O

囡囡唔算叻, 可能只係笑容比較多D同唔怕醜O 其實一直想去協和, 只不過派左去白田太遠, 我地先去叩門O  協和 ...
都預左無,我係誇區,無111,有無特異功能,當時收信有得見都好奇蹟

我都收到電話,不過好大機會我唔去註冊.

我都係誇區,無111,都有無特異功能,所以我都唔知點解會得~
‹ 上一主題|下一主題