用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 奧運一帶邊間學jolly phonics好?
go

奧運一帶邊間學jolly phonics好? [複製鏈接]

我小朋友之前學開,因舊centre結業,想再找centre學,請問奧運一帶邊間好?請各位賜教!

0    0    0    0

請問jolly phonics係唔係可以睇住部字典也能讀嘅嗰種?
我阿仔之前幼稚園學過下,但唔知係唔係你所講嘅.而且成效不大;所以計劃等九月讓佢重新學過.亦在找合適的

引用:請問jolly+phonics係唔係可以睇住部字典也

原帖由 babywoman 於 13-07-02 發表
請問jolly phonics係唔係可以睇住部字典也能讀嘅嗰種?
我阿仔之前幼稚園學過下,但唔知係唔係你所講嘅.而且 ...
係透過44個原音,再加拼合拆解,就可把準確地英文詞彙讀出來!

你認識letteland phonics?兩種邊種好啲?

引用:我自己就中意JOLLY+PHONICS既教法多D,因為

原帖由 homan530 於 13-07-07 發表
我自己就中意JOLLY PHONICS既教法多D,因為覺得對小朋友黎講易明D!
而我小朋友依家都o係JOLLY KINGDOM呢間度 ...
請問地址在哪?

引用:Quote:LOVELY-BABE+發表於+13-7-7+00:42+請

原帖由 homan530 於 13-07-10 發表
我小朋友係o係旺角華仁對面既滙達中心1樓o度學架
謝謝!
咁我搵下先!

‹ 上一主題|下一主題