用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 unitedenglish.com下學期要收錢
go

unitedenglish.com下學期要收錢 [複製鏈接]

unitedenglish.com下學期要收錢

下學期[聯合英語~每日一篇]要交$298,
你哋仲參唔參加?
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作.

Re: unitedenglish.com下學期要收錢

Vin,
我同囡囡join左,雖然成日做得很趕,但覺得對阿囡有明顯的幫助,佢ga listening真係強左

我都有同囝囝 join o左 呀, 今日交錢, listening 的發聲很清楚, 對小朋友有幫助呀

原來係咁~
不過我唔諗住幫個女參加喇~~
初初我都幾享受每日同佢一齊上呢個網~
但係我發覺我女根本都冇乜點俾心機去記住喺呢個網所學嘅嘢~
而且每日都要好趕咁嚟上網,嗰種感覺令我討厭~
而我每日同個女返到屋企,我就要忙於幫佢洗飯盒,水樽,毛巾..
咁佢就會話佢要做"每日一篇"(中文嗰個),其實佢就係用呢啲嚟做藉口,
求求其其手快快做完就click去第2啲網度玩遊戲
連功課都唔願做~叫佢都要叫成4,5次先做,激死我,
所以今個學期我真係費事嘥錢咯~

其實上次聯合英語上學期完咗冇耐,
學校都安排咗另一個eng-class.com俾佢哋做,
呢個網都有listening,發音都係唔錯架喎~
不過我見我個女呢排啲態度咁差,
我已經幾日冇同佢去呢個網做練習喇~:evil:
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作.
‹ 上一主題|下一主題