用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 誠邀18-24個月大BB於美孚上playgroup
go

誠邀18-24個月大BB於美孚上playgroup [複製鏈接]

誠邀18-24個月大BB於美孚上playgroup

我囝囝21個月,於美孚一所教育中心上playgroup.
我帶bb逢星期五,晚上7時上課.暫時得佢一對一上課.
7:00 – 8:30pm 每課$100. (每課四節)

(Revised: 確實每堂價錢,你要問返Miss Wo)

Tutor佢教得好好,佢係幼師
唔好以為收得咁平會冇料到,但其實唔係架.同其他公司的playgroup形式一樣既.
那位老師都好有心機教.
所以我都想下次再續新的學期.
我想請問有冇一些18-24 個月大的BB. 多一至兩個就夠了.
可以join埋一齊於那時段上playgroup呀.
因為我相信一齊上堂會開心些.

如果有興趣的話pm我呀!  Thanks.

Re: 誠邀18-24個月大BB於美孚上playgroup

我囡囡19個月大, 剛剛想搵playgroup玩,o係美孚邊喥呀??點樣計架??? 4堂一次定點樣??? 同埋係乜o野機構o黎架?
Unique- 2003年8月11日出世, 你呢???

royharuko,

一比就要比四堂錢,即$400.
但你可以約Miss 試堂,
於美孚新村附近上堂,近地鐵出口.
咩機構呢.我不如pm你啦.因為我唔想賣廣告呀!!
但我只可以weekday 晚上先比囝囝上playgroup,
因我日頭要返工

royharuko,
我都有興趣呀!可否pm我更詳細資料!
我囡囡21個月大,係咪免費試堂?
我anytime都得,
thanks!

Mantic,
做mud咁耐唔見呀???
我地好掛住基基呀...

我都有興趣呀, 我都係住呢頭架...

Ada,

好開心見到你的message呀,真係好開心呀.
你都有興趣呀,實在太好啦.

我好小去媽媽會所呀,因為我追唔到你地d message, 同埋,你地已經係好好朋友了,我覺得融入唔到你地當中,所以就沒有再入媽媽會所了.
但當然我好珍惜識到你同埋其他某幾位媽媽會所會友啦,
因為我覺得你地好nice.
無論新人,定舊人你都會關顧,但奈何我又勁少去香港區,所以沒有探望您.很對不起.

等我再pm你多d資料吧.

Mantic,
我知道你係講邊個playgroup,因為囝囝都係果度上緊!不過佢比你地的小朋友細,所以唔可以同你同班。
希望你可以快的組成一班啦!

ivybibi,

oic. 無辦法啦,唔arm年齡學野進度都唔同.
我都好希望搵到partner.

ivybibi 寫道:
Mantic,
我知道你係講邊個playgroup,因為囝囝都係果度上緊!不過佢比你地的小朋友細,所以唔可以同你同班。
希望你可以快的組成一班啦!

Hi Mantic,

可否 pm 詳細資料給我, 囝囝19號就21個月大, 我住長沙灣區, 所以都有興趣, 唔該晒!

IYYY,

please check pm.

IYYY 寫道:
Hi Mantic,

可否 pm 詳細資料給我, 囝囝19號就21個月大, 我住長沙灣區, 所以都有興趣, 唔該晒!

我也是該區,可否給我資料呢?

Mantic,
我已把資料send給小嵐了,
好開心, 我o地成團了.....
IVYY就交給你了....

Unique- 2003年8月11日出世, 你呢???

Mantic,

我同事個仔23個月大, 佢有興趣呀, 請問你地full左未呀? 請pm資料.

May1217,

7:00 – 8:30pm 每課$100. (每課四節)

Also, please check pm.

May1217 寫道:
Mantic

請問幾錢一堂呀~~

Hi Mantic,

Can you PM me the information?
I have interest on it.
Thanks.

Mantic,

I also  interested on it.
Can you PM me the information?

Thanks.

Kindly also PM me.

My daughter 2003/6 birthday.

Thanks a lot

Hi, Lynni,

Pls check pm.

Gobby,

Please check pm too.
‹ 上一主題|下一主題