用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 香港兒童合唱團vs音樂事務處合唱團vs葉氏兒童合唱團 ...
go

香港兒童合唱團vs音樂事務處合唱團vs葉氏兒童合唱團 [複製鏈接]

那一個合唱團較好呢?我仔仔9歲,在學校已經有唱合唱團。

5    0    0    0

回覆:香港兒童合唱團vs音樂事務處合唱團vs葉氏兒童合唱團

我淨係知音统唔駛錢,其餘兩間都要比錢。

引用:我淨係知音统唔駛錢,其餘兩間都要比錢。 +

原帖由 Bao.Jin.Dup 於 14-08-10 發表
我淨係知音统唔駛錢,其餘兩間都要比錢。
請問音統合唱團的歌書那裡賣?通利要訂、柏斯無

引用:那一個合唱團較好呢?我仔仔9歲,在學校已

原帖由 晴晴家庭 於 14-08-07 發表
那一個合唱團較好呢?我仔仔9歲,在學校已經有唱合唱團。
i prefer 香兒。競爭較大,如你仔仔唱得唔差,要入較competitive 的團先有進步。

香兒似乎好d...

引用:Quote:原帖由+Bao.Jin.Dup+於+14-08-10+發

原帖由 786 於 14-08-17 發表
請問音統合唱團的歌書那裡賣?通利要訂、柏斯無
網上訂,但未齊。

引用:Quote:原帖由+786+於+14-08-17+發表請問音

原帖由 Bao.Jin.Dup 於 14-08-19 發表
網上訂,但未齊。
我幫人揾哂出書在其出版社的直接連結了。因為有些書有2重唱、三重唱、四重唱、jazz版,就算是三重唱,又有分ssa, sat等,不在出版社官網好易錯。如想要那些link, pm你email畀我。我全揾到了。

回覆 晴晴家庭 的帖子

看你想兒子如何發展,香兒相對歷史悠久,知名度較高,公開表演機會亦較多,技巧、自信都可從中建立。

想知邊間好,上youtube聽吓佢哋嘅表演就即時知道,有時唔關歷史耐唔耐或者出唔出名。

‹ 上一主題|下一主題