用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 又一村學校 請問有無JM仲未收到面試信
go

請問有無JM仲未收到面試信 [複製鏈接]

如題.....打過電話問,話有申請就會有信收,但見有好多媽媽都已經收到,有無JM同我一樣仲未收到信呢
   0    0    0    0

回覆:QMbee 的帖子

我!!唔係有媽媽話電腦抽籤嗎?宜家又變左有申請就有信收?我 無收到呀,見到甘多媽媽收到我無就好upset呀!!等我都打去問問先

引用:如題.....打過電話問,話有申請就會有信收,

原帖由 QMbee 於 14-10-25 發表
如題.....打過電話問,話有申請就會有信收,但見有好多媽媽都已經收到,有無JM同我一樣仲未收到信呢
...
我上星期才申請,所以打電話要問係咪抽籤才有得in! 職員話係,而幾時才知有無得in就只話現在處理安排中!

回覆:Evachau 的帖子

我今日問話有申請就有得in,人數太多要分批寄出!我剛剛都收到信啦!!

回覆:請問有無JM仲未收到面試信

所謂抽籤應該系指面試時間

Beautyyingying 發表於 14-10-27 15:00
我今日問話有申請就有得in,人數太多要分批寄出!我剛剛都收到信啦!!

...
Thx for sharing!

我都末收到,我一早報左名。個人感覺好亂,前兩曰打去問是否抽簽?有個男人話有報就有得面試,可能人太多叫我再等等。今日末收到又打又是個男人聽話幫我查下遲D複我。等左好耐末複又打,這次是女人聽又話太多人報要電腦抽末必有得in。唉到這刻都仲可以報名唔知搞乜。如一早知道要抽就唔會甘失望。

回覆:shelly824 的帖子

我都未收到啦。個日原來搞錯左系另外一間學校的信。兩個職員講的內容完全相反,可見這學校。。。。。好的學校還有很多,不要吊死在一棵樹上!好好為1/11準備仲實際啦。

接我電話的也是男職員,樓下有媽媽說女職員說要抽籤

Beautyyingying 發表於 14-10-30 11:20
接我電話的也是男職員,樓下有媽媽說女職員說要抽籤

接我電話的是女職員!

接我電話的是女職員,都係話要抽籤,我到今日仲未收到信

shelly824 發表於 14-10-29 23:47
我都末收到,我一早報左名。個人感覺好亂,前兩曰打去問是否抽簽?有個男人話有報就有得面試,可能人太多叫 ...
唉...我都覺得好煩,哩間學校一時一樣咁,之前打去係個男職員覆我,話有申請就會有信通知面試,第二次就係個女職員覆我,話抽籤,網頁也有寫明抽籤面試,(但我睇唔到有寫囉)第三次都係之前個男職員覆我,話電腦抽籤,啲信22號已經寄出咗,如果過埋哩個禮拜都收唔到就即係無機會面試,咁我問佢會唔會有第二輪面試,佢話未知,唔一定,答唔到我住.好啦,咁我有個疑問....就係照男職員咁講,過咗哩個禮拜就無機會嘅話,咁22號之後寄信去申請嘅就一定無機會啦,咁昧即係白交40蚊報名費而又無機會嘅,咁報嚟做乜,因為佢學校係31號先截止

Beautyyingying 發表於 14-10-30 11:19
我都未收到啦。個日原來搞錯左系另外一間學校的信。兩個職員講的內容完全相反,可見這學校。。。。。好的學 ...
係,真係一時一樣唔知想點

引用:Quote:shelly824+發表於+14-10-29+23:47+我

原帖由 QMbee 於 14-10-31 發表
唉...我都覺得好煩,哩間學校一時一樣咁,之前打去係個男職員覆我,話有申請就會有信通知面試,第二次就係個女 ...
我過了22號才申請全日班,已經知道1號和7號開始面試,而全日班只得兩班,而有兄姐是舊生優先取錄,現在覺得連面試機會也少了!

今日收到信,7號interview

引用:今日收到信,7號interview +

原帖由 iammiyake 於 14-11-04 發表
今日收到信,7號interview
Me too

估唔到我都收到喔。
請問可以改時間嗎?

引用:估唔到我都收到喔。 請問可以改時間嗎? +

原帖由 Beautyyingying 於 14-11-05 發表
估唔到我都收到喔。
請問可以改時間嗎?
之前見到其他JM成功改到,所以我昨晚已sent email 要求改早上,唔知今日會唔會通知呢?

引用:估唔到我都收到喔。 請問可以改時間嗎? +

原帖由 Beautyyingying 於 14-11-05 發表
估唔到我都收到喔。
請問可以改時間嗎?
可以!剛打去學校,已改了早上8:30!

我打去要send email去改!!妳直接打電話就改到??

‹ 上一主題|下一主題