用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 將軍澳康城學之園
go

將軍澳康城學之園 [複製鏈接]

剛剛幫小朋友報咗n班,想問各位用家媽媽對學校有無comment? Thanks

1    0    0    0

我都報咗呀!!!我勁鍾意哩間學校,上次去過open day,有義工家長同我傾計,其中一樣最令我impressive就係學校自製教材,環境都5錯,係距離地鐵站有D遠囉

回覆:KE@1111 的帖子

我都有去open day,所以想知多d用家既comment

你有無睇「學之園之厚多士分享」哩個POST? 雖然校舍5同,但樓主話大至相同

回覆:KE@1111 的帖子

我有睇呀,好好既sharing ,但由於康城校舍係最新,所以想知多d口碑,例如:老師有無經驗,同愛心,與及升小一程況等等。

引用:我有睇呀,好好既sharing+,但由於康城校舍

原帖由 Sleepy_sleepy 於 14-11-10 發表
我有睇呀,好好既sharing ,但由於康城校舍係最新,所以想知多d口碑,例如:老師有無經驗,同愛心,與及升小 ...
you can check their website for primary school info

引用:你有無睇「學之園之厚多士分享」哩個POST?+

原帖由 KE@1111 於 14-11-10 發表
你有無睇「學之園之厚多士分享」哩個POST? 雖然校舍5同,但樓主話大至相同
我都有睇,寫得好好呀。我in咗k1,但細b身份,應該冇機。想再戰PN。

引用:Quote:原帖由+KE@1111+於+14-11-10+發表你

原帖由 sala222 於 14-11-10 發表
我都有睇,寫得好好呀。我in咗k1,但細b身份,應該冇機。想再戰PN。
Good luck, 加油!

回覆:將軍澳康城學之園

They said interview will be done in Mar 2015.

‹ 上一主題|下一主題