用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 海外留學 birmingham airport
go

birmingham airport [複製鏈接]

阿仔會去Coventry, 見最近嘅airport系birmingham, 但hk無direct, 要轉機。

請問有無家長可提供路線 ? 響邊度轉機多D選擇 ?

2    0    0    0

回覆:birmingham airport

既然要轉機,阿聯酋啦!平靚鄭。

回覆 AS-Ma-Ma 的帖子

試過坐EK 轉,時間可配合到。如果CX 有特價機票,便在Heathrow 坐£150 的士。

引用:既然要轉機,阿聯酋啦!平靚鄭。 +

原帖由 SYSquare 於 15-08-24 發表
既然要轉機,阿聯酋啦!平靚鄭。
阿聯酋系咪響杜拜轉 ?

係呀,亞聯酋要在杜拜轉機

AS-Ma-Ma 發表於 15-8-24 22:01
阿仔會去Coventry, 見最近嘅airport系birmingham, 但hk無direct, 要轉機。

請問有無家長可提供路線 ? 響邊 ...
其實如果倫敦再轉火車上都方便可以直飛倫敦冇咁攰
跟住跳上火車又可以休息下..

倫敦機場搭COACH去Coventry算方便,每小時有一班車,車程約兩小時,唔駛轉車,到達Coventry市中心後有唔少的士,可以再去學校。
http://www.nationalexpress.com/home.aspx

但唔太建議搭火車,因為一定要轉火車,一個人帶住幾件行李去唔同月台轉火車都好麻煩。

你去warwick嗎?

引用:回覆+AS-Ma-Ma+的帖子 你去warwick嗎?

原帖由 wildberries 於 15-08-30 發表

你去warwick嗎?
唔系去warwick,  系coventey.

‹ 上一主題|下一主題