用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 有無人參加過"香兒"啟發課程?
go

有無人參加過"香兒"啟發課程? [複製鏈接]

有無人參加過"香兒"啟發課程?

我想問下你覺得佢o地個"優質潛能啟發課程"如何呢??

Re: 有無人參加過"香兒"啟發課程?

個人覺得麻麻地, 又貴 !

貴!老師間中會遲到    (沒解釋),一點也不值,名過其實(個人意見)。

Daisy媽咪 寫道:
個人覺得麻麻地, 又貴 !

Daisymami

Would you pls share more info about this?

Hi,

香兒剛剛取錄我囡囡讀"優質潛能啟發課程",香兒在此課程上有什麼東西教導小朋友, 其他媽咪可以提供多d意見參考下, 如果唔好, 我都唔幫囡囡報讀, 又浪費金錢又浪費時間。

ICHIBAN

我個女讀左兩年啦,有個老師女cool 啦, 永遠唔笑, 仲黑面, 頭個年其實同其他playgroup 差唔多, 第2年就多d野, 不過只不過係將drawing, singing, dancing 同一日學, 出黎表演d水準..... 絕對名過其實, 我亞仔第時一定唔會比佢學 !

yy02,

我個囝係英皇道返緊啓蒙1。不知同你問的["香兒"啟發課程]是否同一﹖我講吓佢返學情形和自己個人意見,睇吓有冇用啦﹗

我自己覺得的師資很好﹗教我囝的2位老師亦很有愛心,好nice﹗
我的囝亦好喜歡上堂﹗每星期都好期待[去唱歌]的日子。

我的囝而家返緊這個課程,就見不到有drawing,佢的課程內到完結亦不會有表演。

自己覺得要講不太滿意的只是此course的時間和我不太配合,返得辛苦,同時亦算是頗昂貴。

似乎d反應不太好bor,但點解仲有甘多人去面試 攪到我都心大心細tim,因我個女會返北角,其實時間同地點都不是太適合,但之前見有甘多人報咪諗住試下,但現在真係又要諗過了 係呢甘你o地又有無報熊熊呢?

仲有無讀過的家長比多d意見我o地呀!!!

isee,

多謝你意見呀,係呀,我報果班正是你先說那間,其實面試果日我見d老師就覺得佢o地好好law,但現在見甘多家長說不好,所以又心大心細了,不過我都知每間學校都有人話好同唔好的

I am not sure, but a friend of mine whose 9-year-old daughter joined it but her comment was so-so. Not really worth the money.

My friend's son seems to enjoy the course.  He loves music a lot.  I accompanied him attend the course once when his mum was busy.  The teachers are nice and the course is ok.  

I do notice some kids are really passive. Perhaps they're forced by their parents to attend & that's why they don't really enjoy that much?
‹ 上一主題|下一主題