用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 隨機號碼
go

隨機號碼 [複製鏈接]

剛收到自行表格, 請問大家這號碼有沒有什麼啟示, 例如越大越排後?

2    0    0    0

回覆:隨機號碼

it's di vinci code.

回覆 superbaby1108 的帖子

冇關係,但係反而我想知教育局大抽奬個機制係點,唔公開,裡面發生乜事根本冇人知

醒目開學勳章 王國長老

引用:剛收到自行表格,+請問大家這號碼有沒有什

原帖由 superbaby1108 於 15-09-09 發表
剛收到自行表格, 請問大家這號碼有沒有什麼啟示, 例如越大越排後?

...
估左咁多年都無答案,唔駛浪費時間去估喇

醒目開學勳章 貢獻勳章

我大仔响大抽獎交表時,係網內號碼最細嗰個,表格係學校派嘅,即係全校號碼都係好前,我聽到有人甲一抽唔MCS,亦聽到有人派到志願1x!
咁即係有無關係呢?!我就唔信呢個號碼代表d乜
恐龍家

哩D咁敏感既野, 唔公開咪唔會有人批評哩度唔公平果度做得唔好, 教育局就算個系統有BUG 大家都無法追查, 高官哩方面特別醒既。- 純講笑, 不喜勿插。

教育局有講座GA~~今晚係元朗聽完。。講解好詳細。。

可否分享一下?弓

下, D 表有NO. KA, 仔仔間仲未派表呀, 聽日先派

回覆:kittychau0919 的帖子

份表個號碼並非大抽獎既隨機編號。隨機編號一定係高度機密,如果咁容易俾大家知道,一定會有人打家劫舍或者高價兜售表格啦!

我老婆都有問呢個問題,我同佢講:咪傻啦,教署assign多個no.去抽,只係電腦問題,俾錢人寫個program就搞掂,點會take risk 用埋d 你估到嘅方法呢?政府好窮咩。

‹ 上一主題|下一主題