用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 大埔明雅PN班16-17有消息
go

大埔明雅PN班16-17有消息 [複製鏈接]

有朋友昨天收到學校電話問下午offer (主流)會唔會考慮.
如果無收到電話問是否大機會有上午offer?
有無人都收到電話分享下.
   0    0    0    0

在親子王國果邊有3位媽媽收到問轉唔轉下午班。
另有個朋友報國際班收了,用電話通知。
我係報主流AM但咩都未有收到,望到頸都長。
唔知係咪改下午班先有電話通知定點呢…

你都過嚟我哋呢邊傾吓吖:
http://www.baby-kingdom.com/foru ... page=2#pid248361753

gogogo~ 發表於 15-10-28 20:14
在親子王國果邊有3位媽媽收到問轉唔轉下午班。
另有個朋友報國際班收了,用電話通知。
我係報主流AM但咩都未 ...

係阿, 聽到其他媽媽收到電話有消息真係好緊張, 唔知無收到電話會係已有am offer定.....
但你話國際am收會有電話通知? 咁即係收上午或轉收下午都有電話喎.

varitronix 發表於 15-10-29 10:21
係阿, 聽到其他媽媽收到電話有消息真係好緊張, 唔知無收到電話會係已有am offer定.....
但你話國際am收會 ...
初頭以為轉下午先有電話通知,但國際收都打電話。去到呢度個心好緊張,即係可能直接收,最壞打算就是唔收。

國際上午PN班已收,昨晚收到信

Donggun07 發表於 15-10-30 08:36
國際上午PN班已收,昨晚收到信
Congrats ....
你都過嚟我哋呢邊傾吓吖:
http://www.baby-kingdom.com/foru ... page=2#pid248361753
‹ 上一主題|下一主題