用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 Band2中第一輪點揀好
go

Band2中第一輪點揀好 [複製鏈接]

小女3次呈分, 屬band 2中, 住大圍區。第一輪選2間。心水基督書院, 梁文燕同馮黃馮亭點好。另外想問下陳楷ok嗎

0    0    0    0

引用:小女3次呈分,+屬band+2中,+住大圍區。第一

原帖由 融融 於 16-01-03 發表
小女3次呈分, 屬band 2中, 住大圍區。第一輪選2間。心水基督書院, 梁文燕同馮黃馮亭點好。另外想問下陳楷ok ...
只呈左兩次咋喎! 第三次應該在三月份。

教養孩童,使他走當行的道, 就是到老, 他也不偏離!

引用:小女3次呈分,+屬band+2中,+住大圍區。第一

原帖由 融融 於 16-01-03 發表
小女3次呈分, 屬band 2中, 住大圍區。第一輪選2間。心水基督書院, 梁文燕同馮黃馮亭點好。另外想問下陳楷ok ...
聖心+基督!(自行1+2),其餘嗰3間留在大抽獎,好大機會抽中!

回覆:gracelam 的帖子

係。記錯應該重有一次機會

elbar  鄭榮之   發表於 16-1-4 09:19

回覆:e12340 的帖子

thanks

引用:Quote:原帖由+融融+於+16-01-03+發表小女3

原帖由 e12340 於 16-01-03 發表
聖心+基督!(自行1+2),其餘嗰3間留在大抽獎,好大機會抽中!
thanks

醒目開學勳章

回覆:融融 的帖子

梁文燕同陳階以我知都有band3學生入到,現階段我唔建議你咁快自行揀佢,band2可先揀胡中、聖約瑟、馬崇同陳振夏。

回覆:montana 的帖子

如果B2中選 林漢光+基督 系咪太博?
另外,馬崇/基督大家點睇?

版主

融融 發表於 16-1-3 20:28

我覺得基督唔錯, 但感覺上, 佢喜歡收男仔多D (可能我識 讀基督的全部都係男仔)

會唔會考慮下 楊葛??

如果 band 2中, 可以試下 鄭榮之

引用:如果B2中選+林漢光+基督+系咪太博? 另外,

原帖由 eggeggcracker 於 16-01-04 發表
如果B2中選 林漢光+基督 系咪太博?
另外,馬崇/基督大家點睇?
B2中選林漢光,相信機會極微

Band2中都可試鄭榮之嗎?機會會否好微?

醒目開學勳章

引用:Band2中都可試鄭榮之嗎?機會會否好微?

原帖由 hoiyan 於 16-01-05 發表
Band2中都可試鄭榮之嗎?機會會否好微?
Band2中自行揀鄭榮之,我相信機會都好微吓,到大抽獎時可能仲會有D機,沙田b1尾學校一定有D位剩,只係自己有冇咁既運氣。

回覆:貓大姐 的帖子

楊葛都ok啊?呢間我無睇過

回覆:洋蔥頭媽咪 的帖子

洋蔥頭媽媽想問下老師話小女係band 2 差少少可以band1,要呈三再努力,如果自行揀郭德勝同鄭榮之,大抽獎1.郭德勝2.基督,想問下你覺得可行嗎?

‹ 上一主題|下一主題