用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教育講場 有冇人有用wide eye呢套教材?
go

有冇人有用wide eye呢套教材? [複製鏈接]

有冇人有用wide eye呢套教材?

有冇人有用寰宇既wide eye?

覺得點﹖適合幾歲小朋友﹖幾錢﹖

Re: 有冇人有用wide eye?

up!

Re: 有冇人有用wide eye呢套教材?

如果係好, 一早有大把人讚啦, 我有一套, 未睇過, 勁悶, 套嘢都唔知 pat 咗去邊啦 書展幾間shop賣得好平

想勸你唔好浪費金錢啦。   

個人意見, 希望幫到你。

我都有俾wide-eye內的歌仔俾bb聽.(都幾好聽)
不過就好少俾佢睇vcd.  因為講得太快同無咁生活化,
只覺得有好多唔同樣的蟲蟲和晚上才會出現的小動物行來行去.
到而家都唔係好識用套教材, 只是同bb睇下書仔同"my first word".

簽名被屏蔽

ming2 寫道:
大囡有睇wide eye(細囡就未有睇...因為一來佢係奶奶度住..二來仲係太細...我覺得..)..大囡都幾鐘意睇...尤其係講color同埋shape個兩set....我自己覺得佢睇完wide eye之後,識得觀察四周環境....搵到一d佢學識0既野,話番俾我地知....學懂觀察....其實呢套野係英國幼稚園0既教材...主要都係想教到小朋友主動去觀察四周....阿囡兩個月大開始用DWE,一歲左右開始睇wide eye...宜家兩歲半大啦...我so far都幾滿意...

同意ming2 , 我個仔都係一歲開始睇, 而家岩岩兩歲, 佢好鐘意睇, 你會見到佢識得到處去觀察的, 我好滿意 呢套教材
>>>>>????

出讓全套全新Wide-Eye教材, 原價$6800, 現讓$2500.
保證全新,齊料無缺, 有意PM我 for more details

http://www.baby-kingdom.com/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=364499&forum=27&9

Blythe_miki & ming2,

請問你地點用套教材?

簽名被屏蔽

wide eye 入面用的都是美麗的英文,詩歌也優美。
‹ 上一主題|下一主題