用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教育講場 請leappad 用家比d 意見
go

請leappad 用家比d 意見 [複製鏈接]

請leappad 用家比d 意見

我有2boys, 佢地 1.5yr and 6.5yr, 我想買 leappad 批佢地, 但不知買邊款好, 因為如困買兩款就好貴, 我買細的先好定大的好嗎? 如果系好地妳地會點簡 ?

Re: 請leappad 用家比d 意見

HOHOHOMA
佢地兩個年齡差咁多真係好難揀wor, 一個應該用for baby (用手"禁"個隻), 一個應該用leappad, 差左兩個level wor...

但係如果一定要揀, 一係揀中間個隻law, my first leappad~~ (for 3-6)
我叫 Stephenie, 2003年係澳門山頂醫院出世架!我重40磅, 高110厘米. 我係07年2月正式自然離乳啦, 但係我都做左3年零10個月人奶bb~

其實係唔係 toyus 最多款睇 ? thanks
親子王國及教育王國禁止用戶於簽名檔內張貼宣傳連結或相關內容,因此閣下簽名檔內容已被刪除,特此通知。

bebeyan :
系銅鑼灣 的 toysrus 樓下有一間書店, 裏面多款過 toysrus, 但系我忘記書店名了。妳有時間的話去睇吓啦。

stephenietam :
多謝妳的意見! 我都好似妳咁唸。

我岩岩都買左個俾阿囡. 都幾好.
如果去果間書店買貴. 我係去代理買
有8折. 我買都係$279.20 一部+送一本書.
抵!   另外我都買左d發聲故事書. 阿囡都好鍾意.
都有8折.

不過佢就起黃竹坑. 佢同媽媽們講話做8折到7月尾.
但我果時再問佢,佢就話唔知做到幾時. 你打去問下
仲有冇8折offer 俾你.

tel: 2553 2616
佢唔係成日起公司, 你留言俾佢,佢會覆你.

HOHOHOMA,
Are referring to Dymocks?

HOHOHOMA 寫道:
bebeyan :
系銅鑼灣 的 toysrus 樓下有一間書店, 裏面多款過 toysrus, 但系我忘記書店名了。妳有時間的話去睇吓啦。

stephenietam :
多謝妳的意見! 我都好似妳咁唸。

umiumi 寫道:
我岩岩都買左個俾阿囡. 都幾好.....

請問你是否買4-8歲那款, 我有興趣買這款,toys rug $399, 唔知有冇用家試過俾些意見.我小朋友平時都好有興趣看書,所以我猶疑緊是否需要買這些電子書給他看

我買果隻係3-5歲 my first leadpad.
阿囡鍾意睇書.所以佢都鍾意玩呢本電子書.
你講4-8歲果本都幾好. 仲有耳筒,唔怕嘈.

其實買呢d好過買玩具.玩具只係玩..呢d玩得黎
有野學,我覺得幾好. 睇下你自己想法買唔買.
如果小朋友鍾意睇書.買都唔錯.
不過你去toyus or dymock 買好似貴左d.

wewangwang 寫道:
[quote]
umiumi 寫道:
我岩岩都買左個俾阿囡. 都幾好.....

請問你是否買4-8歲那款, 我有興趣買這款,toys rug $399, 唔知有冇用家試過俾些意見.我小朋友平時都好有興趣看書,所以我猶疑緊是否需要買這些電子書給他看 [/quote]

umiumi,

Thank you for your reply.

我諗我都會買,但不會去toys rug.我上網睇都係US$35左右.不過就要搵一日去黃竹坑買,我打去問過,果8折DISCOUNT 好似無限期喎

果時我睇BK 媽媽們講話做到7月尾.之後我打去問佢都話唔
知做到幾時, FINAL 我8月頭去買都有. 其他舊款D玩具仲有6-7折添. 我上網都睇過價就差不多,如果你單一部咁買.
可能車費同時間都返來. 不過我果次係同埋其他媽媽買.
所以係抵好多.

但我上網睇, 佢又唔係US$35, 我計過係同toyus 差不多價
你起邊度睇到us$35? 佢d書幾錢本呀? 會唔會平過代理?
因為我都起ebay 睇過d二手書, 都係平少少.

wewangwang 寫道:
umiumi,

Thank you for your reply.

我諗我都會買,但不會去toys rug.我上網睇都係US$35左右.不過就要搵一日去黃竹坑買,我打去問過,果8折DISCOUNT 好似無限期喎

I read from this website.

LeapPad

wewangwang,

佢呢個係起us 買既價, 同hk 唔同.
hk toyus 賣緊三百幾.
‹ 上一主題|下一主題