用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 培正repeat K1 vs 學之園K2(分享返個結局)
發新帖回覆
go

培正repeat K1 vs 學之園K2(分享返個結局) [複製鏈接]

https://www.edu-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3869478&fromuid=3412087

2年前出post請教過,最後我地都留返LH,幸運地都有D offer, 有沙田、將軍澳同東區的直資offer等,總算沒有賭錯

感謝大家當時的鼓勵! 大家都加油!!

heidya    發表於 24-5-16 15:15
RainyRice    發表於 24-5-8 15:50
   0    0    0    0

mafadone 發表於 24-5-8 11:34
https://www.edu-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3869478&fromuid=3412087

2年前出post請教過 ...

根據你的經驗,LH的面試支援足夠嗎?還需要在外面上面試班嗎?
恭喜!東區直資是在南區有B1龍中學那間?不容易呢!

LH 支援非常足夠,另外,大家同學的家長都有互相提點,至於出去上補習班,個人覺得唔關讀咩學校事,係睇個家長想要D咩,有D想再裝備好D,就出去上下堂咁。

mafadone 發表於 24-5-9 16:59
LH 支援非常足夠,另外,大家同學的家長都有互相提點,至於出去上補習班,個人覺得唔關讀咩學校事,係睇個 ...

恭喜恭喜,如果條龍小唔啱心水,的確唔應該咁細個就限制自己的選擇

多謝分享
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊