用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 請問有無小朋友係柏斯學緊綱琴.
go

請問有無小朋友係柏斯學緊綱琴. [複製鏈接]

請問有無小朋友係柏斯學緊綱琴.

Re: 請問有無小朋友係柏斯學緊綱琴.

ms tang,

there is one teacher named Joanne in Causeway Bay Branch.my daughter like her very much and she also is a demending teacher too.

Ms Tang,

My son is learning piano in the branch located in Festive Walk and I know from the staff that Ms HO is quite good but her schedule is quite full.

Carrierogerian

My son learns in Tseung Kwan O, any good teachers recommend?
Thanks!!!!

My son is learning at Festival Walk, Kowloon Tong. His teacher is Ms.Soong who is good.

我個女都係跟緊Joanne 姐姐學琴ga  (由2歲幾至現在就快5歲).
lauani 寫道:
ms tang,

there is one teacher named Joanne in Causeway Bay Branch.my daughter like her very much and she also is a demending teacher too.

請問有無人響荷里活廣場柏斯學 ? 有無好老師介紹 ?

你地而家係咪單對單學琴 ? 學習時間&價錢如何 ?
若指定老師要另收費嗎 ?

好多問題, 麻煩哂各位~

我有在西田的柏斯學琴,上了3堂單對單學,
因為我是星期日才學,所以價錢好似貴少少$120/30分鐘,
另外要買4本書共$176.6

謝謝jjoe

各位家長,
你地比仔仔/囡囡上完學琴班, 點樣比佢地練習 ?

我屋企而家無琴, 但又唔想響未知仔仔有無興趣同天份前買部響屋企, 請問可以點做 ? 放部電子琴響屋企比佢練習可以嗎 ? 請指教 ~

柏斯單對單教,琴行會送5個鐘自己練琴,我屋企都係冇琴,
只得電子琴,老師話暫時都可以喎
ps:老師話佢教最細嘅學生都4years old,所以佢叫我轉返
group形式比較適合,因為一來會有d工課做,唔識寫字就有少許麻煩,二來單對單,對小朋友心理上可能有d害怕,驚左學琴,其實學琴,應該同一班小朋友開開心心情況下學習會比較好d

sac.wen

不如去琴室租琴房練習啦, 無論點困難都一定要比小朋友練習。如果將來係學琴o既,電子琴冇咁好呢...

柏斯單對單教,琴行會送5個鐘自己練琴?

jjoe 寫道:
柏斯單對單教,琴行會送5個鐘自己練琴,

我都係柏斯學, 但無聽過 wor.     

jjoe,

我有在西田的柏斯學琴,上了3堂單對單學,
因為我是星期日才學,所以價錢好似貴少少$120/30分鐘,
另外要買4本書共$176.6

你小朋友幾多歲, 跟那個老師, 好嗎?
我小朋友4years.

october

My son is also learning at Parsons 1 to 1
but never heard about free hours for practice.

請問有無人係柏斯又一城學緊兒童音樂班呀(3.5-5years old)!
我有個朋友想幫個仔仔報名!

me too
ChunChunMummy 寫道:
[quote]
jjoe 寫道:
柏斯單對單教,琴行會送5個鐘自己練琴,

我都係柏斯學, 但無聽過 wor.      [/quote]

但係小朋友得3.5years old, 怕佢 1 對 1 無心機, 坐唔定, 所以我個朋友想搵d活動形式, 又有其他小朋友一齊學, 希望個仔有興趣d!所以想搵柏斯個果兒童音樂班!
‹ 上一主題|下一主題